Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ηλίας Παναγιώταρος: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από την “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη



Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος στο περιθώριο της μαζικής εορταστικής διανομής τροφίμων που πραγματοποιήθηκε σήμερα δήλωσε σχετικά με το βίντεο Χαϊκάλη:
"Έχουμε νέες αποκαλύψεις για τις παρεμβάσεις και τις προσπάθειες χρηματισμού Ελλήνων βουλευτών από κάποιους οι οποίοι ενδιαφέρονται να "βγάλουν" Πρόεδρο. Διακρίνουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ένα βίντεο υπαρκτό κάποιου που λέει ότι θέλει να χρηματίσει έναν βουλευτή, παίζεται στην δημοσιότητα.
Το ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο ίδιος ο πρωθυπουργός συνομιλεί με ανώτατο λειτουργό της Δικαιοσύνης και δίνει διαταγή, ώστε ο γνωστός "Παναθηναϊκάκιας" να "γαμ@σει" σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρωθυπουργού τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που θα πήγαιναν στον ανακριτή θάφτηκε επιμελώς.
Είμαστε σίγουροι ότι όταν θα υπάρξει η κατάλληλη στιγμή και αυτή θα είναι σύντομα, όλα θα δουν το φως της δημοσιότητας και θα αποδοθεί εν τέλει Δικαιοσύνη".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-duo-metra-kai-duo-stathma-apo-thn-anejarthth-dikaiosunh#ixzz3MSWLDCLd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...