Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 907) που κυκλοφορεί αύριο



Τέλος στο πείραμα των μνημονίων
Λέει ο Πρωθυπουργός, οι υποβολείς και τα φερέφωνα της πολιτικής του Τρόμου, πως όσοι διαφωνούν με αυτόν, είναι «ερασιτέχνες», και πως η Ελλάδα δεν σηκώνει τούτη την ώρα «πειράματα». Λένε ακόμη πως η χώρα χρειάζεται ενότητα, αυτοί που έδωσαν εντολή να φυλακιστούν οι μοναδικοί πολιτικοί τους αντίπαλοι. 
Ενότητα ναι, συναίνεση όχι
Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν πως η Χρυσή Αυγή, πρώτη και μόνη, συσπείρωσε τους Έλληνες ανεξάρτητα από το πολιτικό τους παρελθόν, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι «Η Πατρίδα ενώνει». Με αυτό το κριτήριο δέχεται στις τάξεις της κάθε ελεύθερο Έλληνα, με αυτό και μόνο κριτήριο, και παρά την παράνομη στέρηση της κρατικής χρηματοδότησης που δικαιούται ως δημοκρατικά εκλεγμένο  κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου, εξακολουθεί να διανέμει τρόφιμα και ρουχισμό στους Έλληνες θύματα της πολιτικής των κομμάτων του μνημονίου.
Ενότητα λοιπόν, ΝΑΙ. Συναίνεση στην εξάρτηση και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, στην ληστρική φορολόγηση, τον αφελληνισμό και την εξαθλίωση του λαού, ΟΧΙ. Αυτή η συναίνεση είναι συνενοχή. Και η ενοχή ανήκει πλήρως σε όσους έφεραν, ψήφισαν και στήριξαν τα μνημόνια.
Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί αύριο


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-a.f.-907-pou-kukloforei-aurio#ixzz3M5RqIIsM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...