Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Να επανέλθει η λογική


Να επανέλθει η λογική
Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"
Πολλά μέτρα και σταθμά ισχύουν για την «δημοκρατική» παράταξη Σαμαρά-Βενιζέλου και όσους την σιγοντάρουν. Μόνο που η ύπαρξή τους καταλύει αυτόματα την ίδια την Δημοκρατία. Τώρα, λίγο πριν την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, πριν τις εθνικές εκλογές, είναι η ώρα πολίτες και πολιτικοί να μιλήσουμε με ειλικρίνεια και λογική. «Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο δεν είναι παρά ένα πικρότατο χάπι που θα πρέπει να καταπιούμε «αμάσητο» αν θέλουμε να συμπορευόμαστε με τους ευρωπαίους εταίρους μας. Αν δεν θέλουμε πάλι, με γεια μας, με χαρά μας. Να το πούμε όμως ξεκάθαρα, να το χωνέψουμε, να το αντιληφθούμε, να το καταλάβουμε: Θα φύγουμε από την Ε.Ε. για να μπορεί ο «χ» ρέκτης ελευθερόφρων Έλλην πολίτης να αμφισβητεί το εβραϊκό ολοκαύτωμα, χωρίς να κινδυνεύει να πάει φυλακή!
Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια με το αντιρατσιστικό. Ό,τι άλλο ακούγεται, συζητιέται, «παζαρεύεται», πωλείται ή αγοράζεται μέσα στο ανερμάτιστο ελληνικό πολιτικό σύστημα της σήμερον, δεν είναι παρά φληναφήματα πολιτικάντηδων που αρνούνται να παραδεχτούν την αλήθεια και κυρίως, αρνούνται να την πουν ξεκάθαρα στον λαό». Αυτά γράφει φιλική προς την κυβέρνηση ιστοσελίδα. Αναμενόμενο τα φερέφωνα της Συγγρού να μην ενδιαφέροντα για το αν ο Ελλην πολίτης θα έχει ή δεν θα έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του, για το αν ο ιστορικός, ο επιστήμονας, ο συγγραφέας, θα μπορεί να ερευνά και να μιλά ή να γράφει ελεύθερα. Μαθημένοι είναι να προπαγανδίζουν και να καταστροφολογούν για να διατηρήσουν την εξουσία όσων τους έκαναν νοματέους. Αλλά γιατί θα πρέπει αυτοί οι δουλοπρεπείς τύποι των ξένων Κολεγίων, να κυβερνούν την Ελλάδα;
Δεν είχαμε ως πολιτικά όντα και μάλιστα ως Έλληνες Εθνικιστές, καμία αμφιβολία για την κοροϊδία των πολιτικάντηδων απέναντι στον ελληνικό λαό. Και δεν μας πήρε μια ζωή για να το ανακαλύψουμε. Το είχαμε ήδη καταλάβει όταν νεοδημοκράτες και πασόκοι κουνούσαν κομματικές σημαίες και τρώγονταν μεταξύ τους στα «γαλάζια» και «πράσινα» καφενεία, πριν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συγκυβερνήσουν στο όνομα όσων δάνεισαν, δηλαδή χρηματοδότησαν, τις κυβερνήσεις τους. Υπάρχουν όμως ακόμη, ως φαίνεται, πολίτες που πιστεύουν πως για όλα φταίνε «οι άλλοι» και πως «εκείνοι» αναγκάζουν τους ελλαδίτες πολιτικούς να ακολουθούν με βαριά καρδιά τις ντιρεκτίβες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και των τοκογλύφων που, «ε, δεν μπορεί να χάσουν τα λεφτά που μας δάνεισαν!». Σε τέτοιο σημείο λογικής ανεπάρκειας έχει περιέλθει ο Ελληνικός λαός. Κατά τον αυτό λόγο, για τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, όπως την ανέδειξε ο ίδιος ο Ελληνικός λαός, δεν φταίνε ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, οι υπουργοί και οι βουλευτές τους που ψήφισαν ανυπόστατα αιτήματα άρσεων ασυλίας ή ακόμη χειρότερα, σιώπησαν όταν φυλακίστηκαν με παράνομες και αντισυνταγματικές διαδικασίες ο Αρχηγός και δυο ακόμη βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Ησαν δήθεν «υποχρεωμένοι» να βάλουν στην φυλακή την Χρυσή Αυγή για να επισκεφθεί ο κ. Σαμαράς την Ουάσιγκτον. Και ποια σοβαρά προβλήματα έλυσε υπέρ της Πατρίδος ο Πρωθυπουργός στην Ουάσιγκτον; Η απάντηση ακόμη πιο ανόητη, υποκριτική και δουλοπρεπής: «Πήρε εντολές». Τι Δημοκρατία είναι αυτή, τι κυβέρνηση είναι αυτή που ενεργεί κατόπιν εντολών; Κι αφού, ας το δεχτούμε, είναι «υποχρεωμένοι», τότε προς τι ο πανικός «αριστερών» και «δεξιών» από την αναμενόμενη αναθεώρηση του Ποινικού Κώδικα;
Γιατί ενοχλεί η προβλεπόμενη στη Σύμβαση του Παλέρμο (2000) διάταξη που ορίζει ότι για τον χαρακτηρισμό μιας οργάνωσης ως εγκληματικής απαιτείται «προσπορισμός οικονομικού οφέλους»; Γιατί μετά το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών που καταρρίπτει όσα περί «μαύρου χρήματος» εξαπέλυσαν ΜΜΕ και άλλοι «πρόθυμοι» εναντίον της Χρυσής Αυγής, προκύπτει και τυπικά ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι καθ’ οιονδήποτε τρόπο αυτό που της καταμαρτυρούν όσοι έστησαν την εις βάρος της σκευωρία.
Απέτυχαν να ανακόψουν την πορεία της, την πορεία του Ελληνικού Λαού. Θα αποτύχουν και πάλι. Η λογική θα επικρατήσει. Το δίκαιο θα επικρατήσει. Ας ψηφίζουν Σαμαρά όσοι πιστεύουν ότι οι κυβερνήτες της Ελλάδας πρέπει να δέχονται εντολές από ξένα κέντρα εξουσίας. Αυτή είναι και η διαφορά με όσους επιλέγουν να είναι Εθνικιστές. Καλοί οι φίλοι, αλλά φιλτάτη η Πατρίς.
Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/na-epanelthei-h-logikh#ixzz3ByDlZojl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...