Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
18/9/2014,  10.30 ΠΜ

Επειδή για άλλη μια φορά έδρασαν τα γνωστά παπαγαλάκια και οι ευφάνταστοι σεναριογράφοι του ηλεκτρονικού και όχι μόνο Τύπου με ψευδείς ειδήσεις που αφορούν το πρόσωπό μου και προς άρση κάθε παρεξηγήσεως και αποκατάσταση της αληθείας

Ενημερώνω:

Χθες το βράδυ υπεβλήθην για δεύτερη φορά σε σειρά εξετάσεων στην κλινική ελέγχου διαταραχών ύπνου του ιατρού κ. Αλχανάτη στο Νοσοκομείο Σωτηρία. Αυτή και μόνον είναι η αληθινή είδηση.

Η αλήθεια αυτή δεν αλλάζει το ισχύον απαράδεκτο καθεστώς που διέπει τις ελληνικές φυλακές. Ο κρατούμενος δεν αντιμετωπίζεται ως πολίτης με δικαιώματα από το απρόσωπο και στυγνό, υποκριτικά δικαιικικό, σύστημα. Δεν χάνει την ελευθερία του αλλά θα πρέπει να χάσει και την υγεία του.

Με τη βοήθεια του Θεού, οδηγό την Αλήθεια και την αγάπη των Ελλήνων Εθνικιστών συνεχίζω μαζί με τους συναγωνιστές μου τον αγώνα για Πατρίδα-Πίστη-Ελευθερία.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Περαστικά σας κύριε Χρήστο.Είστε πλέον μάρτυρες του Ελληνισμού καί τής Ορθοδοξίας.Ότι καί νά γίνει στό μέλλον,έχετε γράψει ιστορία καί θα μείνετε σε αυτή, ώς οι τελευταίοι πιστοί σέ μία εποχή απίστων,οι μόνοι όρθιοι σέ έναν κόσμο ερειπίων,οι μόνοι πού προσπαθήσατε να γκρεμίσετε τήν δικτατορία τών διεφθαρμένων.Ο Θεός μαζί σας.Ζήτω η ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...