Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Νίκος Αντωνιάδης: Έχει καταρρακωθεί το κύρος της Δικαιοσύνης με τις μεθοδεύσεις κατά της Χρυσής Αυγής


Ο δικηγόρος κ. Νίκος Αντωνιάδης σε δηλώσεις του για το πέρας της ανάκρισης είπε ότι κατά την γνώμη του θα υπάρξει παραπεμπτικό βούλευμα ενώ για το καλό τις Δικαιοσύνης ελπίζει να υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις γιατί εάν θα φτάσουμε σε δίκη θα γίνει ότι δεν μπορούσε να συμβεί κατά την διάρκεια της ανάκρισης, δηλαδή να βγουν όλα στη φόρα.
Επισημαίνουμε πως η ανάκριση ολοκληρώθηκε χωρίς να εξεταστούν πολλά αιτήματα από τους κατηγορουμένους όπως η φωτοτυπία την οποία παρουσίασε ο δημοσιογράφος Ψαράς σαν το καταστατικό της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Αντωνιάδης είπε ότι «το κύρος της Δικαιοσύνης έχει καταρρακωθεί» σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας αρνήθηκε να κατέθεσει το πρωτότυπο χαρτί που λέει ότι διαθέτει όταν του το ζήτησαν οι ανακριτικές αρχές.
Τέλος αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που λένε ότι η δίκη θα γίνει σε εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Ακινήτων(!) λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μετά την Lady Gaga στο Ολυμπιακό Στάδιο σκέφτονται να βάλουν την Χρυσή Αυγή.  


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nikos-antwniadhs-echei-katarrakwthei-to-kuros-ths-dikaiosunhs-me-tis-method#ixzz39VN4u8A7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...