Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Απάντηση Λάμπρου Φουντούλη στις αθλιότητες Παπαδημούλη


Ο Παπαδημούλης συνεχίζει την ρητορική μίσους κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όπως έκανε τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του κατά την προεκλογική περίοδο θέλοντας να δημιουργήσει εντυπώσεις στον Ελληνικό λαό.
Του επιστρέφω κατάμουτρα τον χαρακτηρισμό "νεοναζί". Γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία της πατρίδας μου και τα όσα έχει υποστεί ο Ελληνικός λαός κατά την διάρκεια της κατοχής από τον Χίτλερ και τους ναζί. Δεν χρειάζομαι μαθήματα ιστορίας.
Είναι τόσο δημοκράτης που δεν αντέχει καν να έρθει σε πολιτική αντιπαράθεση μαζί μας μη συζητώντας πολιτικά μαζί μας. Αξιοποιεί βέβαια το προνόμιο που του δίνουν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης για να κάνει μονόλογο και να συκοφαντεί τόσο τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή όσο και τους βουλευτές του. Έχει βγάλει βέβαια και αποφάσεις τηλεδικαστηρίου για εγκληματική οργάνωση και λοιπά.
Τώρα έχουμε σειρά οι ευρωβουλευτές. Δεν μπορεί να το χωνέψει ακόμα ότι ο Ελληνικός Λαός έστειλε στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τρείς Έλληνες Εθνικιστές για να τον εκπροσωπήσουν.
Ποιος σου δίνει το δικαίωμα Παπαδημούλη να με χαρακτηρίζεις "νεοναζί" και "φασίστα" χωρίς ποτέ να έχουμε ανταλλάξει έστω και μια κουβέντα; Πόσο δημοκράτης είσαι που δεν μου δίνεις καν το δικαίωμα του πολιτικού αυτοπροσδιορισμού;
Πληροφοριακά σου γνωρίζω και να το χωνέψεις καλά ότι είμαστε Έλληνες που πιστεύουμε στον Λαϊκό Εθνικισμό. Αλλά εσείς όταν ακούτε για Πατρίδα και Έθνος βγάζετε εξανθήματα...
Ψάξε στους κόλπους του κόμματος σου και στις άκρο αριστερές συνιστώσες του για ακραίες συμπεριφορές. Ψάξε πιο αριστερά και θα βρες τρομοκράτες που δολοφονούν Ελληνόπουλα. Κάλεσε και άλλους γονείς τρομοκρατών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να καμαρώσουν για την υποστήριξη μελών του κόμματός σας στον ένοπλο αγώνα των "παιδιών". Τρέξτε να υπερασπιστείτε κάθε αναρχικό είτε σαν συνήγοροι είτε σαν μάρτυρες υπεράσπισης που κατηγορείται για παράνομες ενέργειες. Τόσο προοδευτικοί και ανοιχτόμυαλοι είσαστε.
Που είδες και το αναφέρεις κιόλας ότι είμαστε τόσο εξτρεμιστές που όλοι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι εναντίον μας; Μήπως εννοείς τους ομοϊδεάτες σου; Τι φοβούνται; Μήπως κολλήσουν; Ο Πατριωτισμός δεν κολλάει. Ή τον έχεις ή δεν τον έχεις και τότε υπάρχει λέξη που σε χαρακτηρίζει.
Μήπως στεναχωρήθηκες που έμαθαν στην Ευρωβουλή τα αίσχη της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου για τις παράνομες διώξεις και φυλακίσεις του Αρχηγού μας και των βουλευτών μας; Μαζί δεν ψηφίσατε την παράνομη διακοπή της κρατικής επιχορήγησης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για να εμποδίσετε την διανομή τροφίμων που κάναμε για τους αναξιοπαθούντες Έλληνες;
Μαζί δεν ψηφίσατε την άρση ασυλίας των Βουλευτών μας και σε κάποιες περιπτώσεις μεταχρονολογημένα χωρίς καν να έχετε διαβάσει την δικογραφία και γιατί κατηγορούνται; Σας έφτανε μόνο το ότι ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής για να αποφασίσετε με ελαφριά συνείδηση.
Εσείς δεν προστατεύσατε βουλευτές σας που έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα ψηφίζοντας κατά της άρσης ασυλίας τους; Εσείς δεν ψηφίσατε κατά της άρσης ασυλίας για να προστατεύσετε τον Βενιζέλο, τον Παπακωνσταντίνου για το αίσχος της λίστας Λαγκάρντ; Μήπως προσβλέπετε σε μελλοντική συγκυβέρνηση; Για όλα σάς έχω ικανούς. Δεν ζητήσαμε συνεργασία με την κυρία Λεπέν. Αυτά ήταν φαντασιώσεις των ΜΜΕ. Που το είδατε ότι αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί μας; Προφανώς στην φαντασία σας. 
Εμείς δεν πήγαμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για δημόσιες σχέσεις. Φιλάκια και καφεδάκι στον τρίτο όροφο στις Βρυξέλλες με ελιές δεν θα έχουμε. (Ξέρεις εκεί στον τρίτο όροφο δίπλα στην γέφυρα Κωνσταντίνος Καραμανλής).
Μας εξέλεξε ο Ελληνικός λαός, τον οποίο εσύ λοιδορείς για την επιλογή του, για να αγωνιστούμε με τις όποιες δυνάμεις μας για το καλό της Ελλάδος και των Ελλήνων.
Εμείς θα τιμήσουμε την ψήφο του. Ελπίζω να κάνεις και εσύ το ίδιο...


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apanthsh-lamprou-fountoulh-stis-athliothtes-papadhmoulh#ixzz37RQZT42R

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...