Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των πυρόπληκτων της Κερατέας - Συνάντηση του Ηλία Παναγιώταρου με κατοίκους της περιοχής


Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των πυρόπληκτων της Κερατέας - Συνάντηση του Ηλία Παναγιώταρου με κατοίκους της περιοχής

Στο πύρινο μέτωπο της Κερατέας βρέθηκε εχθές το απόγευμα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος για να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την εξέλιξη της φωτιάς. Τον Η. Παναγιώταρο ενημέρωσε σχετικά ο Γιώργος Σπυρόπουλος περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης ο οποίος υπηρετεί στο Α/Τ Κερατέας.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι του ανέφεραν ότι η πυρκαγιά ήταν καθαρός εμπρησμός με συγκεκριμένο σχέδιο και τακτική έτσι ώστε να καεί η δασική έκταση στην περιοχή του Οβριόκαστρου. Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη περιοχή είχε γίνει επίκεντρο σοβαρών επεισοδίων πριν από δύο χρόνια με αφορμή την επιδιωκόμενη κατασκευή του ΧΥΤΑ από γνωστά συμφέροντα.
Ιδιαίτερα πάντως αλγεινή εντύπωση έκανε στους κατοίκους η απουσία εκπροσώπων από οποιοδήποτε άλλο κόμμα στην περιοχή της φωτιάς και όσοι εξέφρασαν το... ενδιαφέρον τους το έκαναν μέσω τηλεφωνημάτων στο συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μη θέλοντας να χαλάσουν τον ευχάριστο καλοκαιρινό τους απόγευμα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-sto-pleuro-twn-puroplhktwn-ths-kerateas-sunanthsh-tou-hlia-pa#ixzz37RQ79iB1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...