Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Εκβιαστικά διλήμματα Γεωργιάδη: “Χρεοκοπία, αν δεν υπάρξει κυβερνητική σταθερότητα” - Ολοταχώς προς εκλογές!


Εκβιαστικά διλήμματα Γεωργιάδη: “Χρεοκοπία, αν δεν υπάρξει κυβερνητική σταθερότητα” - Ολοταχώς προς εκλογές!
Στη γνώριμη και γνωστή πλέον πρακτική των εκβιασμών καταφεύγει η Χούντα Σαμαρά, προκειμένου να τρομοκρατήσει το εκλογικό σώμα με γνώμονα τις προσεχείς εθνικές εκλογές και την πολιτική της επιβίωση.
Στην προσπάθειά του να αποκλείσει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ έδωσε σαφείς ενδείξεις πως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά προετοιμάζεται πυρετωδώς για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. «Κίνδυνος χρεοκοπίας υπάρχει στην Ελλάδα σε περίπτωση που υπάρχει παρατεταμένη κυβερνητική αστάθεια. Εάν υπάρξει πολιτική αστάθεια, σταματάει η προσπάθεια των μεταρρυθμίσεων και τήρησης του προγράμματος. Σε αυτή την περίπτωση οι δανειστές θα πάψουν να χρηματοδοτούν τη διαχείριση του ελληνικού χρέους. Άρα θα υπάρχει bankrupt και σ' αυτή την περίπτωση φυσικά μπορεί να χρεοκοπήσουμε», δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο βουλευτής της ΝΔ.

Πρωτίστως, ο Γεωργιάδης διαψεύδει πανηγυρικά τις πρότερες θριαμβικές διακηρύξεις Σαμαρά περί εξόδου από την κρίση και επίτευξης «πρωτογενούς πλεονάσματος». Ο ίδιος ο Σαμαράς μάλιστα, διατεινόταν πως τα χειρότερα πέρασαν και η χώρα εισέρχεται πια στον κύκλο της ανάπτυξης. Εντούτοις, η κλίκα Σαμαρά καταφεύγει τώρα σε εκβιαστικές πρακτικές, επιχειρώντας να επιβάλλει το αισχρό δίλημμα «χρεοκοπία ή Σαμαράς», όπερ σημαίνει πως το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών είναι περισσότερο από ποτέ πιθανό.

Στόχος βεβαίως του Α. Γεωργιάδη ήταν να πείσει τον Ελληνικό Λαό πως απαιτείται η κυβερνητική σταθερότητα για το «καλό» της χώρας. Παρόλα αυτά, αναγνωρίζοντας πως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά στερείται της λαϊκής στήριξης και αντιλαμβανόμενος πως η συγκυβέρνηση των υποτακτικών της Τρόικα καταρρέει, προχωρά σε πολιτικούς εκβιασμούς προς τρομοκράτηση του εκλογικού σώματος. Η πραγματικότητα όμως, είναι η εξής: Χρεοκοπία είναι η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά!
Είναι αναμφισβήτητα προς όφελος του Λαού και της Πατρίδας η κατά το δυνατόν ταχύτερη απαλλαγή από την χειρότερη τυραννία που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Κάτω η Χούντα Σαμαρά - Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekbiastika-dilhmmata-gewrgiadh-chreokopia-an-den-uparjei-kubernhtikh-stathe#ixzz38z4grZ5g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...