Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Περιοδικό Crash: Ποιοι κρύβονται πίσω από τις «ακροάσεις» στελεχών της Χρυσής Αυγής


Στο περιοδικό Crash που κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη παρουσιάζεται σειρά βαρυσήμαντων στοιχείων για τις παράνομες παρακολουθήσεις βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής από την μνημονιακή χούντα. Παραθέτουμε αυτούσια αποσπάσματα από το σχετικό άρθρο:
«Όλα ξεκίνησαν με τη Γαλάζια Στρατιά του Παναγιώταρου και από τους φόβους υπηρεσιών ασφαλείας της Γερμανίας και της Γαλλίας για την ανεξέλεγκτη δράση, ακόμη και για προβοκάτσιες εκ μέρους της ελληνικής ακροδεξιάς»
«Μετά τα γεγονότα στη βίλα Αμαλία, με εντολή του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, ΕΥΠ και ΔΑΕΕΒ παρακολουθούσαν στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής. Από τότε ξεκίνησε η ανάφλεξη και στις δύο υπηρεσίες με παραιτήσεις και αποκεφαλισμούς στελεχών»
«Η ενασχόληση της ΕΥΠ με τη Χρυσή Αυγή ουσιαστικά απαιτήθηκε από τις γερμανικές υπηρεσίες και κυρίως από την BFV, αλλά και τις υποχρεώσεις της ελληνικής υπηρεσίας να συμμετέχει και να συνεισφέρει στις διάφορες ευρωπαϊκές ειδικές συζητήσεις»
«Ο Νίκος Δένδιας μοίρασε την αποστολή παρακολούθησης της Χρυσής Αυγής τόσο στη ΔΑΕΕΒ όσο και στην ΕΥΠ. Θα εξασφάλιζε έτσι ροή πληροφοριών από δύο διαφορετικές και αντίπαλες υπηρεσίες για το ίδιο αντικείμενο, έχοντας παράλληλη και τη δυνατότητα σύγκρισης δυνατοτήτων και εχεμύθειας»
«Στον Κουζήλο της ΕΥΠ ανατέθηκαν οι νόμιμες τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, στον δε Τζοϊτη της ΔΑΕΕΒ εκείνες με την απόλυτη εμπιστευτική και ευαίσθητη χρήση των περιβόητων κινητών συσκευών (βαλιτσάκια), τα οποία ενεργοποιούνται χωρίς εισαγγελικές διατάξεις…»
«Μερικές από τις παράνομα υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες και επαφές, η ΔΑΕΕΒ βιαστικά έσπευσε να τις ενσωματώσει στη σχετική δικογραφία. Αντιλαμβανόμενοι κάποιοι ότι το υλικό προέκυψε με όχι νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες, φρόντισαν να τις αφαιρέσουν! Έτσι εξηγείται και ο ισχυρισμός και η καταγγελία του Ηλία Κασιδιάρη ότι οι ανακριτικές αρχές επικαλέσθηκαν τηλεφωνικές συνομιλίες τους, που βρίσκονται στο φάκελο της δικογραφίας για να του απαγγελθούν κατηγορίες, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκαν»
«Η συλλογή πληροφοριών και στοιχείων της Χρυσής Αυγής βασίστηκε στις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου και τις νόμιμες τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, αλλά και στις άλλες τυπικά ανύπαρκτες και παράνομες δυνατότητες τηλεφωνικών υποκλοπών, που είχαν αποκτήσει επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ»
Τις καταγγελίες για παρακολούθηση των τηλεφώνων, είχε κάνει και από τις 9 Μαρτίου του 2014 με άρθρο του Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Γνωρίζουν ότι είμαστε ΑΘΩΟΙ και γι’ αυτό είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΟΧΟΙ!
Το βρώμικο πολιτικό παιχνίδι πίσω από την ξεκάθαρα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ κατά της Χρυσής Αυγής
Οχι! Μην έχετε την παραμικρή, την ελάχιστη αμφιβολία ότι οι αρχές και αναφέρομαι ιδιαίτερα στις λεγόμενες αρχές «ασφαλείας» έχουν έστω και την ελάχιστη αμφιβολία για την ΑΘΩΟΤΗΤΑ μας. Για το γεγονός ότι ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ευρισκόμεθα στις φυλακές.
Γνωρίζω πολύ καλά και μας το είπε και η εισαγγελεύς ποινικής διώξεως όταν οδηγηθήκαμε σε αυτήν. Μας είπε παρουσία συνηγόρων ότι υπάρχουν και ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ της δολοφονίας καταγραφές των τηλεφωνημάτων μας, καταγραφές τις οποίες ποτέ δεν είδαμε στην δικογραφία... Σύμπτωση ότι τις ίδιες ακριβώς ημέρες ο υπεύθυνος παρακολουθήσεων της ΕΥΠ αξιωματικός παύθηκε από την θέση του;
Είμαι απόλυτα ΒΕΒΑΙΟΣ και αυτήν την άποψη συμμερίζεται και η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης ότι ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ το τηλέφωνό μου. Γιατί δεν βγάζουν στον αέρα και στην δικογραφία τις συνομιλίες μου;
Μα για τον απλούστατο λόγο ότι από αυτές θα προέκυπτε ότι είμαι ΑΘΩΟΣ και όχι ένοχος. Θα αποδεικνυόταν καθαρά ότι δεν υπήρχε καμία «εγκληματική οργάνωση».
Όσο για την κατηγορία περί «εγκληματικής οργανώσεως» τα είπε όλα ένας δημοσιογράφος του χώρου της Ν.Δ., ο Μ. ΚΟΤΤΑΚΗΣ, όταν έγραψε ότι αυτή η κατηγορία εις βάρος μας είναι «ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ που... επινοήθηκε
ΟΧΙ! Δεν έχουν αμφιβολία ουδεμία για την αθωότητά μας. Μας κρατούν στην φυλακή γνωρίζοντας ότι δεν είμαστε ένοχοι, γνωρίζοντας τις συνομιλίες μας στα τηλέφωνα που αυτοί παρακολουθούσαν. Στον ανακριτή που με προφυλάκισε ζήτησα να έλθουν στο φως οι συνομιλίες μου. Αυτό ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Γιατί δεν το κάνουν;
Μα για να μην αποδειχθεί η αθωότητά μας και να πέσει σαν χάρτινος πύργος η κατηγορία περί «εγκληματικής οργανώσεως». Παρακολουθούσαν και γνωρίζουν τα πάντα και μας κρατούν αθώους στην φυλακή. Γιατί;
Για βρώμικους πολιτικούς σκοπούς, για ψήφους και μόνον. Είναι τύραννοι, είναι ΕΝΟΧΟΙ και αυτό περίτρανα θα αποδειχθεί ό,τι και να κάνουν.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/periodiko-crash-poioi-krubontai-pisw-apo-tis-akroaseis-stelechwn-ths-chrush#ixzz35g6bTUKf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...