Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Κούγιας: Μεθοδεύσεις χούντας, εκβιασμοί ανακριτριών και ποινικοί ψευδομάρτυρες στις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Καταιγιστικός ήταν ο Αλέξης Κούγιας στην παρουσία του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι για την πορεία των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής.
Ο έγκριτος ποινικολόγος με εμπειρία 40 ετών αποκάλυψε τον ύποπτο ρόλο των ανακριτριών, τις εκβιαστικές μεθόδους που χρησιμοποιούν για να αποσπάσουν ονόματα από τους κατηγορημένους με αντάλλαγμα την ελευθέρια τουςεπιβεβαιώνοντας τις μηνύσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού.
Επιπλέον αναφέρθηκε στους «ανώνυμους μάρτυρες» κατηγορίας (των οποίων τα στοιχεία είναι γνωστά) καταγγέλλοντας μεθοδεύσεις για όλους τους κατηγορουμένους που δεν έχουν γίνει ούτε επί χούντας! Μάλιστα αποκάλυψε και το ποιόν αυτών των ψευδομαρτύρων, οι οποίοι, όπως είπε χαρακτηριστικά «εάν τους έβλεπε το δικαστήριο θα τους αποκήρυττε με την αρχή της ηθικής εκτιμήσεως των αποδείξεων».
Συγκεκριμένα είπε ότι πρόκειται για «αποβράσματα της κοινωνίας, μαστροπούς και εμπόρους ναρκωτικών» όμως παρόλα αυτά οι δικηγόροι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις καταθέσεις τους και οι κατηγορούμενοι να αντιπαρατεθούν με χαρτιά γιατί «προστατεύονται» από την ανάκριση.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kougias-methodeueis-chountas-ekbiasmoi-anakritriwn-kai-poinikoi-pseudomartu#ixzz33bFxscu3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...