Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Περικλής Σταυριανάκης: Οι βουλευτές ψηφίζουν άρσεις ασυλίας χωρίς να ξέρουν το αδίκημα!

Ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά μίλησε χθες στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Ο κ. Σταυριανάκης υποστήριξε αρχικά πως οι πολιτικοί κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής έχουν κάθε λόγο να νιώθουν αδικημένοι και εξοργισμένοι, όντας παράνομα προφυλακισμένοι με ανύπαρκτες κατηγορίες και ούτε ένα στοιχείο εναντίον τους.
Η ομολογία Μπαλτάκου επιβεβαίωσε τις παράνομες κυβερνητικές επεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, κάτι για το οποίο όλοι οι εμπλεκόμενοι τηρούν σιγή ιχθύος.
Ο Χρήστος Παππάς μάλιστα διάβασε από βήματος της Βουλής ένα κείμενο του ιδίου από το συνέδριο της Χρυσής Αυγής το 1992, με το οποίο αποκηρύσσει την βία, ενδεικτικό του πόσο σαθρό και φαιδρό είναι το ψεύτικο κατηγορητήριο κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.
Στις αυθάδεις προκλήσεις του Τατσόπουλου ο κ. Σταυριανάκης δεν απάντησε, σημειώνοντας μόνο πως ο Πέτρος Τατσόπουλος πριν λίγο καιρό ήταν Σύριζα, ενώ τώρα είναι κάτι άλλο...
Τέλος, από τις ερωτήσεις του συνηγόρου του Χρήστου Παππά αποδείχθηκε πως κανείς από τους βουλευτές δεν ήξερε για ποιο αδίκημα έγινε η παράνομη άρση ασυλίας του Χρήστου Παππά, παρόλο που την ψήφισαν!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/periklhs-staurianakhs-oi-bouleutes-pshfizoun-arseis-asulias-chwris-na-jerou#ixzz33tFAm4qn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...