Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Σε παροξυσμό το σιωνιστικό λόμπι: Εντολή στον Σαμαρά να θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή

Σε παροξυσμό το σιωνιστικό λόμπι: Εντολή στον Σαμαρά να θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή

Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή και να έρθει σύντομα στην Βουλή ένα σκληρό "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο ζητάει με άρθρο-παρέμβαση ο πρόεδρος της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC) Ντέιβιντ Χάρρις, καθώς η άνοδος των εκλογικών ποσοστών των δεξιών δυνάμεων στην Ευρώπη προκάλεσε προβληματισμό στα κέντρα εξουσίας της Ανατολική Ακτής των ΗΠΑ.
Επίσης στην ανάγκη «αποτελεσματικότερης καταστολής» της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, μετά τη «σημαντική νίκη» που κατέγραψε το «νεοφασιστικό κόμμα στις ευρωεκλογές», με ποσοστό 9,4% και με την κατάκτηση της τρίτης θέσης, αναφέρεται εκτενές άρθρο-ανταπόκριση του Εβραϊκού Τηλεγραφικού Πρακτορείου (Jewish Telegraphic Agency), το οποίο αναδημοσιεύεται σε αρκετά αμερικανοεβραϊκά ΜΜΕ.
Όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, για τους αντιπάλους της Χρυσής Αυγής, συμπεριλαμβανομένης της μικρής εβραϊκής κοινότητας στην Ελλάδα, το αποτέλεσμα των εκλογών είναι «εξαιρετικά ανησυχητικό», ενώ γίνεται λόγος για "προφανή αποτυχία της στρατηγικής αντιμετώπισης του υπερεθνικιστικού κόμματος".
 «Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που μας φέρνει πραγματικά σε δύσκολη θέση», δήλωσε ο Δαυίδ Σαλτιέλ, πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, και προσέθεσε: «Πιστεύω ότι η ελληνική κυβέρνηση χρειάζεται να βρει τρόπους για να εξηγήσει στους ψηφοφόρους ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα ναζιστικό κόμμα δολοφόνων». Τι άλλους τρόπους να βρει, βέβαια, είναι ένα ερωτηματικό. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο το 99% των ΜΜΕ στην Ελλάδα και όλα τα αντίπαλα κόμματα, τους χαρακτηρίζουν από "δολοφόνους" μέχρι "εκτελεστές" και όποιος δικάζεται για επίθεση σε κάποιον συνανθρωπό του αυτόματα βαπτίζεται "χρυσαυγίτης".
Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση συμπλοκής σε σχολείο του Π.Φαλήρου, όπου ένας 19χρονος δικάζεται για ... κακούργημα επειδή τραυμάτισε με ένα γυαλί στο λαιμό έναν 18χρονο και ο πρόεδρος του δικαστηρίου ρωτούσε τον κατηγορούμενο "Γιατί είχε αυτοκόλλητο με το σήμα της 21ης Απριλίου σε ένα σημείο στο γραφείο του"!
Τι άλλο να κάνει η κυβέρνηση;
Ακόμα και αυτό που εισηγήθηκε ο ανταποκριτής του MEGA στις ΗΠΑ Μ.Ιγνατίου, δηλαδή την αντιμετώπιση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή με μη δημοκρατικές μεθόδους πρόκειται για εφαρμογή του "κομίζω Γλαύκα εις Αθήνας":
Γιατί το σύνολο των μεθοδεύσεων από τον περασμένο Σεπτέμβριο είναι 100% "μη δημοκρατικές" και η κυβέρνηση έχει υπερβεί πραγματικά τον εαυτό της και αυτό οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε σε ότι αφορά την καταστολή ενός ολόκληρου κόμματος!
Εδώ φτάσαμε να λειτουργεί Βουλή με 294 βουλευτές (!) και ο εισαγγελέας του Κορυδαλλού να βρίσκεται υπεράνω της λαϊκής βούλησης απαγορεύοντας σε εκλεγμένους αντιπροσώπους των πολιτών να πηγαίνουν στην Βουλή, έστω ακόμα και όταν πρόκειται να επιστρέψουν στην φυλακή μετά την Βουλή και κατηγορούν την κυβέρνηση ότι "Δεν κάνει ότι μπορεί για να καταστείλει το εθνικιστικό κόμμα";
Ακόμα και αυτούς που εκτέλεσαν τα δύο στελέχη του κόμματος, τον Γ.Φουντούλη και τον Μ.Καπελώνη, ενώ υπήρχαν κάμερες που κατέγραψαν ακόμα και "ιδιαίτερα" χαρακτηριστικά τους, "αδυνατούν" να τους συλλάβουν.
Στη συνέχεια, στο άρθρο του εβραϊκού Πρακτορείου σημειώνεται: "Για την ταλανιζόμενη ελληνική κυβέρνηση, που αγωνίζεται ήδη να βγάλει τη χώρα από μια βαθιά οικονομική κρίση, εν μέσω μιας σκληρής λιτότητας που επέβαλε η Ευρώπη, το αποτέλεσμα αποτελεί ένα ακόμη χτύπημα. Η Νέα Δημοκρατία, το κεντροδεξιό κόμμα του κ. Σαμαρά, φοβούμενη τις αντιδράσεις του δεξιού ρεύματος τού κόμματος, απέφυγε έως σήμερα να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή και να φέρει προς ψήφιση ένα σκληρό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο".
Τέλος, σημειώνεται ότι λόγω της "ευρύτερης ανόδου" του "νεοναζισμού" στην Ευρώπη, ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, Ρόναλντ Λόντερ, δήλωσε ότι "οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν άμεσα το πρόβλημα και να διαμορφώσουν μια στρατηγική για την πάταξη του εξτρεμισμού".
Φυσικά ο Ν. Χάρρις δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόσφατη πολύνεκρη επίθεση στο Εβραϊκό Μουσείο των Βρυξελλών, που προβλημάτισε τα ηγετικά στελέχη της παγκόσμιας εβραϊκής κοινότητας. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC), Ντέιβιντ Χάρρις, με αφορμή το αιματηρό επεισόδιο στις Βρυξέλλες και την «επιτυχία εξτρεμιστικών κομμάτων» όπως τα χαρακτήρισε στις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο, αναφέρει σε άρθρο του "Ξύπνα Ευρώπη!", σημειώνοντας ότι "η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο ανησυχητική".
Όπως τονίζει ο κ. Χάρις, "Τα τελευταία 14 χρόνια, μαζί με τους φίλους μας στην Ευρώπη, έχουμε προσπαθήσει να προειδοποιήσουμε τους Ευρωπαίους ηγέτες για την αυξανόμενη απειλή για τους Εβραίους, τις βασικές ευρωπαϊκές αξίες και την προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ενώ πολλοί άργησαν να αναγνωρίσουν αυτή την απειλή". Επίσης, υπογραμμίζει ότι «το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο και πιο βαθύ από ό,τι πολλοί συνειδητοποιούν».
Αναφερόμενος σε μια σειρά αντισημιτικών εκδηλώσεων σε πολλές χώρες, κυρίως στην Ευρώπη, ο κ. Χάρρις καταγράφει κάποιες αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν στην Ελλάδα μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις ΗΠΑ, στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, υποστηρίζοντας ότι μερίδα του ελληνικού Τύπου είχε προβάλει το επιχείρημα πως «όλο το θέμα ήταν μια σιωνιστική συνωμοσία», ότι «χιλιάδες Εβραίοι είχαν ειδοποιηθεί εκ των προτέρων να μείνουν μακριά από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου εκείνη τη μέρα» και ότι «θα μπορούσε η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC) να αποστείλει κατάλογο των εβραίων θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων για να διαψεύσει τις μακάβριες φήμες που κυκλοφορούν στην Αθήνα».
Το πρόβλημα είναι ότι οι επεμβάσεις του Ν.Χάρρις έχουν φέρει τα άκρως αντίθετα αποτελέσματα και αυτό θα πρέπει να προβληματίσει την AJC. Η οποία AJC, βέβαια, δεν ακούστηκε πουθενά κατά την πρόσφατη κατάληψη της εξουσίας στο Κίεβο από φιλο-νεοναζιστές ή από καθαρούς νεοναζιστές, όπως τέτοιος ειναι ο Γενικός Εισαγγελέας της χώρας και δύο υπουργοί της κυβέρνησης του Κιέβου.
Και όταν λέμε "αντίθετα αποτελέσματα" αναφερόμαστε στην άνοδο κατά 35% της Χρυσής Αυγής, στην πανηγυρική εκλογή του ανεξάρτητου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ.Καρυπίδη, για την υποψηφιότητα του οποίου έθεσε διεθνώς θέμα ο Ν.Χάρρις, με αποτέλεσμα να τον αποπέμψει μεν ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να τον εκλέξει απευθείας ο λαός, ακόμα και στην θριαμβευτική εκλογή του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Α.Τζιτζικώστα την οποία πολέμησαν υπογείως οι Εβραίοι των ΗΠΑ, επειδή είχε καλέσει στην 28η Οκτωβρίου τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη εξέδρα των επισήμων!
Όλες οι παρεμβάσεις του Ν.Χάρρις στα εσωτερικά της χώρας έφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα ακριβώς επειδή ήταν παράνομες και χονδροειδείς. Είναι ξένος υπήκοος μιας ξένης θρησκευτικής-εθνικής οργάνωσης.
Το ΚΙΣ π.χ. μπορεί να προβαίνει σε τέτοιου είδους παρεμβάσεις και είναι απόλυτα νομιμοποιημένο να έχει λόγο στην ελληνική πολιτική ζωή γιατί είναι Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα με το ορθόν ή όχι των θέσεων τους. Οχι όμως ο Ν.Χάρρις ή ο κάθε Ν.Χάρρις...
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/se-parojusmo-to-siwnistiko-lompi-entolh-ston-samara-na-thesei-ektos-nomou-t#ixzz33GppFWNW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...