Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Στις 25 Μαΐου ψηφίζετε Ελλάδα.

Στις 25 Μαΐου αποφασίζουμε ποια Ελλάδα θέλουμε και σε ποια Ευρώπη.  Θέλουμε μια Ευρώπη έρμαιο των λόμπυ και υποχείριο των τραπεζιτών; Θέλουμε την Ελλάδα των μνημονίων; Της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας; Του ξεπουλήματος της κρατικής περιουσίας και του εθνικού μας πλούτου; Θέλουμε η Ελλάδα να σέρνεται άβουλη πίσω από αυτήν την Ευρώπη;
Η Ελλάδα δεν είναι προορισμένη να είναι ουραγός. Η Ελλάδα είναι πρωτοπόρος. Oλόκληρη η Ευρώπη, ολόκληρος ο κόσμος έχει στραμμένα τα μάτια του στην Ελλάδα. Χιλιάδες άνθρωποι που εμπνέονται από τις Ιδέες του Έθνους, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, έχουν για πρότυπο την Χρυσή  Αυγή.
Εδώ και οκτώ μήνες ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και τέσσερις ακόμη βουλευτές, οι Γιάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και ο σύζυγός μου, Χρήστος Παππάς, μαζί με δεκάδες στελέχη και φίλους του κόμματος βρίσκονται άδικα και παράνομα προφυλακισμένοι.
Απαιτείστε την αποφυλάκισή τους! Ενώστε τη φωνή σας και απαιτείστε μαζί μας να ανοίξουν τα κελιά και να γυρίσουν στα καθήκοντά τους στη Βουλή όπου τους έστειλε εκλέγοντάς τους δημοκρατικά και νόμιμα ο ελληνικός λαός.
Σταματήστε τις πολιτικές διώξεις. Σταματήστε την χούντα των διεφθαρμένων.
Τι θα επιτύχουμε στην Ευρώπη;
Θα ξεσκεπάσουμε το αντιδημοκρατικό και αντιλαϊκό καθεστώς. Θα μάθουν όλοι ότι στην Ελλάδα η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου, μιας κυβέρνησης που έχει χάσει την δεδηλωμένη, εξαθλιώνει το λαό, καταλύει το Σύνταγμα και διώκει  σε συνεργασία με επίορκους δικαστικούς τους μοναδικούς πολιτικούς  του αντιπάλους με το σταλινικό δόγμα της «συλλογικής ευθύνης».
Για τι θα εργαστούμε
Για μια ελεύθερη και δυνατή Ελλάδα σε μιαν Ευρώπη των Πατρίδων. Για Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εθνική Ανεξαρτησία. Για τα Εθνικά μας Δίκαια. Για την αναγέννηση της Ελληνικής Οικονομίας. Για την προστασία των αγέννητων παιδιών μας. Αυτά θα διεκδικήσουμε και γι’ αυτά θα εργαστούμε και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Είμαστε οι μόνοι που και χθες και σήμερα, έμπρακτα διατρανώνουμε την θέση μας «Κανένας Συμβιβασμός για την Μακεδονία μας», «Βόρειος Ήπειρος, γη Ελληνική», και «Ελλάς-Κύπρος Ένωσις». Είμαστε εμείς που στηρίζουμε τον Ελληνισμό και τις αξίες του και το αποδεικνύουμε με τη στάση ζωής μας.
Δεν υποχωρήσαμε, δεν συμβιβαστήκαμε, και δεν θα συμβιβαστούμε. Κανένας Έλληνας να μην συμβιβαστεί, να μην υποχωρήσει. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Γι’ αυτό μας πολεμούν. Γι’ αυτό θα νικήσουμε!
Μην  αφήσετε την εκπροσώπηση της Ελλάδας στους υπηρέτες της Μέρκελ, της Τρόικας και των μνημονίων, ούτε στους τσαρλατάνους που σαν ουρά του Σαμαρά ψηφίζουν κάθε απόφαση κατά της Χρυσής Αυγής, και κάθε άρση ασυλίας βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Κανένας δεν πρέπει να απέχει.
Η ευρωπαϊκή συγκυρία είναι εξαιρετική. Σε όλη την Ευρώπη οι Εθνικιστικές δυνάμεις γνωρίζουν πρωτοφανή άνοδο. Τώρα, σε αυτό το διαμορφούμενο κλίμα, σε αυτές τις νέες ισορροπίες, είναι η ώρα να ακουστεί καθαρή η φωνή της Ελλάδας.
Έχετε ακούσει ποτέ τους Ευρωβουλευτές που ψηφίσατε στις προηγούμενες εκλογές να παρέμβουν στα ζωτικής σημασίας θέματα που αποφασίζονται στις Βρυξέλλες για λογαριασμό σας; Έχετε ακούσει να παρέμβουν στην διαδικασία της εξαθλίωσης που υφίσταται επί τέσσερα χρόνια ο ελληνικός λαός;
Η Χρυσή Αυγή υπόσχεται ότι δεν θα αποφασίζει πίσω από την πλάτη σας, η κλειστή παρέα των Βρυξελλών.
Δώστε μας τη δύναμη να απαιτήσουμε άμεσα και δημοκρατικά να εκφράζει ο ελληνικός Λαός τη θέλησή του για τα μείζονα ζητήματα, όπως συμβαίνει σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
Οι πολιτικάντηδες στην Ελλάδα  κορόιδεψαν τον Ελληνικό λαό με παραμύθια, με πλαστές υποσχέσεις και πλαστικό χρήμα και τον έδεσαν πρώτα στο Ευρώ και μετά στα Μνημόνια.
Τώρα πρέπει να ακουστεί επιτέλους η φωνή του λαού. Γιατί η Χρυσή Αυγή είναι γέννημα του Λαού μας.
Οι Εθνικιστές στην Ευρωβουλή
Η Χρυσή Αυγή θα εργαστεί μαζί με όσες  εθνικιστικές και πατριωτικές δυνάμεις της Ευρώπης έχουν ή θα λάβουν θέσεις που θα συμφωνούν με τα εθνικά μας συμφέροντα,
- για να αποκτήσουμε τον έλεγχο των συνόρων μας,
-της εξωτερικής μας πολιτικής,
-της Άμυνας,
-των δημοσίων υπηρεσιών και ωφελημάτων για τα οποία έχει πληρώσει ο Ελληνικός λαός
- για την άμεση αναστροφή του δημογραφικού μαρασμού
- για δουλειά στον Έλληνα εργάτη, στον Έλληνα επιστήμονα,  στον Έλληνα επιχειρηματία.
Ξέρετε ότι η Χρυσή Αυγή έχει δίκιο. Έχουμε τη θέληση και τις δυνατότητες με ένα ευρωψηφοδέλτιο νίκης καταξιωμένων επιστημόνων, στρατιωτικών, εργαζομένων.Αλλά και πολλοί άλλοι αισθάνονται ότι «καλά τα λέει η Χρυσή Αυγή». Βοηθείστε τους να το εκφράσουν στις 25 Μαΐου.
Η Χρυσή Αυγή λέει πρώτα η Ελλάδα, πρώτα η εθνική μας ταυτότητα και ο πολιτισμός μας, πρώτα η ελευθερία του λαού μας.
Ξέρετε, και η καλύτερη απόδειξη είναι ο Αρχηγός και οι Βουλευτές μας, ότι εμείς κρατάμε τις υποσχέσεις μας όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη.
Αύριο δεν ψηφίζετε απλά. Αύριο ψηφίζετε Εθνική Αντίσταση.
Στις 25 Μαΐου ψηφίζετε Ελλάδα.
ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
Αρχαιολόγος
Διευθύντρια Εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ
Υπ. Ευρωβουλευτής
με τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...