Σάββατο 26 Απριλίου 2014

H Πατρίδα ενώνει


Από τον Μάιο του 2012 όταν εξελέγη για πρώτη φορά η Χρυσή Αυγή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, πολιτικοί και δημοσιογράφοι επιδόθηκαν σε έναν διαγωνισμό ύβρεων και εξαιρετικά προκλητικών γενικεύσεων και υπερβολών.
Βέβαια είχαν προηγουμένως φροντίσει μέσα από τα Σχολεία από τη μια και την Τηλεόραση από την άλλη να καλλιεργήσουν σε μεγάλες μάζες του Ελληνικού Λαού την αντιπατριωτική, ανθελληνική υστερία. Καλλιέργησαν ένα σύμπλεγμα κατωτερότητος προκειμένου να καταπολεμηθεί το έμφυτο αίσθημα  της εθνικής υπερηφάνειας. Μια ολομέτωπη επιχείρηση μετατροπής του ορθού σε λάθος.
Έτσι, όταν έφθασε η ώρα οι υγιείς δυνάμεις του Έθνους να αναγνωρισθούν από ένα μεγάλο και ευρύτατο σε έκταση και δομή ποσοστό του Ελληνικού Λαού ως η μοναδική δυνατή διέξοδος από τα αδιέξοδα των πολιτικαντισμών και της ξενοδουλείας, οι δυνάμεις που επί δεκαετίες δηλητηρίαζαν και κατέπνιγαν τον λαό μας επιστράτευσαν τους μηχανισμούς κράτους και παρακράτους ώστε να σβήσουν, «να εκριζώσουν» κατά την σταλινική έκφραση το «φαινόμενο».
Προφανώς έχουν μνήμη κοντή. Η Πατρίδα δεν είναι φαινόμενο. Η Πατρίδα και ο Λαός, ο ελληνικός λαός και η ελληνική πατρίδα ιδιαίτερα, δεν είναι δημιουργήματα ούτε της Οκτωβριανής ούτε της Γαλλικής Επανάστασης. Κατ’ αυτό δεν είναι φαινόμενα όπως ένα πολιτικό σύστημα, μια θρησκευτική σέχτα ή ένα μουσικό ρεύμα που μπορεί αύριο να μην υπάρχουν.
Αυτό είναι και το θεμελιώδες κενό στην πολιτική παιδεία των μαρξιστογενών πολιτικών.
Η Κοινωνική Δικαιοσύνη και η Εθνική Ανεξαρτησία τις οποίες η εφημερίδα μας υπηρετεί, δεν έχουν να κάνουν με τεχνητούς διαχωρισμούς ούτε με νέους εμφύλιους διχασμούς που δρομολογεί εδώ και μήνες η παραεξουσία του περιβάλλοντος Σαμαρά.
Αντιθέτως οι πολιτικές των υποτιθέμενα «ειρηνοποιών» οπαδών της πνευματικής σκλαβιάς του «πολιτικώς ορθού», της υπαγορευόμενης πολιτικής, είναι αυτές που διχάζουν το λαό, και δημιουργούν αποκλεισμούς. Αποκλεισμούς που διαστρεβλώνουν μια πραγματικότητα που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Οι Έλληνες Εθνικιστές αγαπούν την Ελληνική Πατρίδα. Το ίδιο δικαίωμα αναγνωρίζουν σε όλα τα Έθνη και σε όλους τους Λαούς. Αυτό  καθιστά άραγε τους ‘Ελληνες Εθνικιστές μελλοντικούς υπόδικους στα δρομολογούμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο;
Η ψήφιση του νομοσχεδίου θα είναι μια νέα ευκαιρία να πέσουν εκ νέου οι μάσκες των υποκριτών δεξιάς και αριστεράς. Πιστεύουν στην ελευθερία του λόγου, ναι ή όχι;
Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ’ ό,τι επιχειρείται να εμφανιστούν. Αν δεν δημιουργηθεί «πολυπολιτισμική κοινωνία» στην Ελλάδα, δεν θα αναπτυχθούν φαινόμενα ρατσιστικής βίας. Εάν δεν αναπτύσσονται ακραίες και προκλητικές θέσεις όπως αυτές περί δημοψηφίσματος για την δημιουργία ορθοδόξων ναών εντός της ελληνικής επικράτειας, δεν θα δημιουργούνται φαινόμενα κοινωνικού διχασμού.
Αυτό βεβαίως απειλεί τις πολιτικές δυνάμεις που έχτισαν την ύπαρξή τους πάνω στην δημιουργία ανωμαλίας ώστε να εμφανίζονται ως σωτήρες του λαού. Η νόμιμη δράση του κομμουνιστικού κόμματος επί σαράντα χρόνια είναι τρανή απόδειξη αυτού. Μέσα σε δυο χρόνια το Εθνικιστικό κίνημα με οδηγό την ειλικρίνεια και την αλήθεια κατάφερε να συνεγείρει το λαό, να ξεγυμνώσει το πολιτικό κατεστημένο και να επιφέρει αλλαγές οι οποίες είναι βέβαιον ότι θα χαράξουν μια νέα πορεία για την Πατρίδα μας.
Αρέσει ή δεν αρέσει, ζούμε σε μια εποχή αλλαγών η οποία απαιτεί αποφασιστικές ηγεσίες. Εν μέσω της ανακατάταξης των δυνάμεων στην Ευρώπη , με την άνοδο των Ευρωπαίων Εθνικιστών, στον κόσμο, με την αποφασιστική ηγεσία Πούτιν, και στην Ελλάδα με την άνοδο των Εθνικών Δυνάμεων, ένα είναι βέβαιον: Τα κόμματα διχάζουν. Η Πατρίδα ενώνει.
Πολιτικοί όλων των προελεύσεων που διατηρούν αγνή και ειλικρινή την αγάπη τους για την Πατρίδα και τον Λαό μας οφείλουν  να συστρατευθούν σε έναν αγώνα στον οποίο το Ηράκλειο έργο έχει αναλάβει το εθνικιστικό κίνημα και οι Έλληνες Εθνικιστές.
Τώρα, πρέπει όλοι να σηκώσουμε την Ελλάδα ψηλά. Οι έχοντες κομματικές αγκυλώσεις,  να τινάξουν την σκόνη του μυαλού, να καθαρίσουν τις ακαθαρσίες του παρελθόντος και να προχωρήσουμε όλοι μαζί εμπρός.
ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...