Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Εθνική ενότητα



 Η σύνθεση του Ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, κατέδειξε την σύγχυση και τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκεται η εξουσία, και τα κόμματα που την υπηρετούν εδώ και δεκαετίες. Όπως και με τα ψηφοδέλτια των αυτοδιοικητικών εκλογών, άτομα που έχουν δώσει επανειλημμένα δείγματα γραφής και έχουν απαξιωθεί, επιστρατεύονται ως «νέο», και προβάλλονται ως «βήμα μπροστά».
Τι έχουν αλήθεια να πουν στους Έλληνες, δημοσιογράφοι που υπηρέτησαν τα συμφέροντα του καθεστώτος, παλαιοί ποδοσφαιριστές και λαϊκοί αοιδοί; Ή τι μπορούν να εκφράσουν προϊόντα του θερμοκηπίου των κομμάτων, των κομματικών συντεχνιών των ΑΕΙ και των συνδικαλιστικών οργανώσεων;
Ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί την κοροϊδία μιας πολιτικής που εκφράζεται από μια ελίτ θαμώνων των παράκεντρων της εξουσίας γι’ αυτό και γυρίζει επιδεικτικά την πλάτη στους αριστερούς με τις δεξιές τσέπες και τους δεξιούς με τα αριστερά μυαλά.
Το λαϊκό αίτημα είναι μια νέα, καθαρή αρχή, όπου οι πολιτικές δυνάμεις θα απαντούν σε συγκεκριμένα ερωτήματα:
-Με τα μνημόνια ή με την εθνική ανεξαρτησία;
-Με την εθνική παραγωγή ή με την υποταγή;
-Με την Ελλάδα ή με τους τοκογλύφους;
Η επιλογή δεν είναι θέμα ρήξης όπως παρουσιάζεται με σκοπό την τρομοκράτηση του λαού, όσο θέμα προτεραιοτήτων. Τα ερωτήματα είναι ξεκάθαρα και κανένα πολιτικό κόμμα στο σύνολό του πλην των της Χρυσής Αυγής δεν είναι σε θέση να απαντήσει με ειλικρίνεια και σαφήνεια. «Πρώτα η Ελλάδα», υποστηρίζουν με πάθος οι Εθνικιστές. 
Στον αντίποδα, αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και ένα κομμάτι τουλάχιστον του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η διατήρηση ή αναρρίχηση στην εξουσία. Για να φθάσουν σε αυτήν οφείλουν να δώσουν αντιεθνικιστικά διαπιστευτήρια. Ο δρόμος τους εξαρτάται από ξένους και ντόπιους εκβιαστές.
Μιλώντας για την ανάγκη δημιουργίας μιας νέας Δεξιάς, ο Τάκης Μπαλτάκος εκφράζει οπωσδήποτε μια ανάγκη, την έκταση όμως της οποίας δεν μπορεί ο ίδιος να αντιληφθεί γι’ αυτό και δεν μπορεί να εκφράσει, όπως απεδείχθη. Γνωρίζει τα παρασκήνια  και τα μυστικά της εξουσίας, δεν αντιλαμβάνεται όμως λόγω της πολύχρονης θητείας του σε κομματικές και κυβερνητικές θέσεις, το λαϊκό αίσθημα. Και αν το αντιλαμβάνεται, το φοβάται και προσπαθεί να το αποφύγει χρησιμοποιώντας παλαιοκομματικές μεθόδους, όπως άλλωστε και τα κόμματα-αναχώματα που στήνει η κυβερνητική παράγκα.
Αυτό που η Ελλάδα και ο Ελληνικός Λαός απαιτούν και εκφράζουν με την στήριξή τους στο εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής, είναι η δημιουργία ενός ενιαίου μετώπου πατριωτικής αντίστασης.
Οι Εθνικιστές είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να επιτύχει την εθνική ενότητα στο εσωτερικό και να διαπραγματευθεί με ευθύτητα και αξιοπρέπεια με συμμάχους που  θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τα εθνικά μας συμφέροντα.


ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
(Δημοσιεύθηκε στην Εθνική Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ, Α.Φ. 43)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...