Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη: «Επικίνδυνος για την ομαλότητα ο Σαμαράς»

«Επικίνδυνο για την ομαλότητα» και «ηθικό αυτουργό της συνωμοσίας σε βάρος της Δημοκρατίας» χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ο Αλέξης Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη. Εξαπέλυσε, παράλληλα, επίθεση και κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, για τον οποίο είπε πως είναι «υπόλογος» επειδή στηρίζει την «ακροδεξιά σέχτα» του πρωθυπουργού.
Μιλώντας στην Θεσσαλονίκη, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε εκτενώς στην υπόθεση Μπαλτάκου. Τόνισε ότι «ο "αντ' αυτού" του πρωθυπουργού συνωμοτούσε με τον "αντ' αυτού" του φυλακισμένου Φύρερ της ναζιστικής συμμορίας». Αναρωτήθηκε αν «υπάρχει όμως έστω και ένας Έλληνας που να πιστεύει ότι ο Μπαλτάκος έκανε ό,τι έκανε χωρίς να γνωρίζει τίποτε ο πρωθυπουργός» και «που να πιστεύει ότι ο Μπαλτάκος είχε γίνει "κολλητός" του υπόδικου υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, εν αγνοία του κυρίου Σαμαρά»; 
«Φίλες και φίλοι, ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν υπάρχει Μπαλτάκος Γκέιτ. Υπάρχει Σαμαράς Γκέιτ. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε ο κ. Τσίπρας. Και συμπλήρωσε: «Αν ο Μπαλτάκος είναι ο φυσικός αυτουργός της συνωμοσίας σε βάρος της Δημοκρατίας, ο κύριος Σαμαράς είναι ο ηθικός αυτουργός. Κι αυτό και μόνο θα έφτανε για να χαρακτηριστεί επικίνδυνος για τη Δημοκρατία. Επικίνδυνος για την ομαλότητα», είπε ο κ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...