Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο” - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Ξεκίνησε η «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο» από την πρωτεύουσα του Αδούλωτου Μοριά


Εκατοντάδες Έλληνες απ’ όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου γέμισαν στο κέντρο του Μοριά, την Τρίπολη, την αίθουσα όπου έγινε η παρουσίαση του Περιφερειακού Συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον θωρακοχειρουργό, Δημήτρη Δολτσινιάδη την Κυριακή το απόγευμα. Παρόντες στην εκδήλωσες ήταν και οι βουλευτές του Κινήματος Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Δημήτρης Κουκούτσης.
Ο Συναγωνιστής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δολτσινιάδης στην ομιλία του επισήμανε το βαρύ ιστορικό υπόβαθρο της Πελοποννήσου και τους δεσμούς του Κινήματός μας με την περιοχή, ενώ ειδική αναφορά έκανε στην Αρχαία Σπάρτη την οποία και χαρακτήρισε ως «ιδεολογίας μας». Παράλληλα τόνισε ότι ο τόπος αυτός έχει απεριόριστες δυνατότητες, χρειάζεται όμως πολύ δουλειά προκειμένου να καταστεί ένας σύγχρονος τόπος –πρότυπο για όλη την Ευρώπη, δουλεία η οποία σε μεγάλο βαθμό περνά μέσα από την αιρετή Περιφέρεια, από την οποία και Χρυσή Αυγή φιλοδοξεί να στείλει τα πρώτα δείγματα γραφής ως διαχειριστής εξουσίας.
Παρουσιάστηκαν επίσης οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες για τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου οι οποίοι είναι οι εξής: 
Αρκαδίας: Νικόλας Σκαντζός, συνταξιούχος
Αργολίδας: Δημήτριος Δημούλης, φυσικοθεραπευτής
Κορινθίας: Αθανασία Χρουσαλά, οινοποιός
Μεσσηνίας: Νικήτας Μανδραπήλιας, επαγγελματίας οδηγός
Λακωνίας: Γιώργος Δημακόγιαννης, εκδότης
Ο βουλευτής Μεσσηνίας, Δημήτρης Κουκούτσης τόνισε ότι οι άλλοι διεκδικητές της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι άτομα που έχουν συνδεθεί μέσα από διάφορες θέσεις άμεσα με το Σύστημα και τα Μνημόνια τα τελευταία χρόνια και που στην ουσία διαφυλάσσουν τα μεγαλοσυμφέροντα του Μπόμπολα (διαχείριση απορριμμάτων, οδικά δίκτυα) στην Πελοπόννησο. Παράλληλα επισήμανε ότι ο Σαμαράς που το 2010 ήταν απέναντι στην υποψηφιότητα Τατούλη σήμερα την υποστηρίζει, τον Τατούλη του οποίοι στενοί συγγενείς αναλαμβάνουν δημόσια έργα στην Περιφέρεια!
Ο βουλευτής Β’ Αθήνας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής , Ηλίας Παναγιώταρος επισήμανε ότι παρά τις παράνομες διώξεις με κάθε τρόπο του ανθελληνικού κράτους και παρακράτους η Χρυσή Αυγή θα κατέλθει τόσο στις περιφερειακές-δημοτικές, όσο και στις ευρωεκλογές με ψηφοδέλτια τα οποία θα αποτελούνται από Εθνικιστές και Εθνικίστριες, πιστούς στο Κίνημα και τον Λαϊκό Εθνικισμό. Επίσης τόνισε ότι γίνεται μεγάλο πάρτι με σπατάλες στην αυτοδιοίκηση την ώρα που ο Λαός περνά εξαιρετικά δύσκολα, πάρτι που θα σταματήσει άμεσα μόλις η Χρυσή Αυγή αναλάβει τις τύχες Δήμων και Περιφερειών, ενώ αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις με τα καταφανώς αναληθή στοιχεία που δείχνουν τον πανικό του συστήματος.
Τέλος ο βουλευτής Αττικής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της ιστορίας του Απελευθερωτικού Αγώνα, πτυχές που συνδέονται με Μανιάτες αγωνιστές θέλοντας να τονίσει την στενή σχέση της Πελοποννήσου με τους Αγώνες για Ελευθερία, Αγώνες που συνεχίζονται και σήμερα με την πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής. Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης αναφέρθηκε με θερμά λόγια για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη με την «Ελληνική Αυγή» , έναν άνθρωπο «με βαθιά γνώση της Ιστορίας, έναν παλαιό Συναγωνιστή, εξαιρετικό επιστήμονα και βαθιά ιδεολόγο» ενώ τόνισε ότι κυριότερος λόγος για τον οποίο Έλληνες όλων των κομματικών αφετηριών αγκαλιάζουν την Χρυσή Αυγή είναι διότι υποστηρίζει την Αλήθεια και διώκεται παρανόμως από ανθελληνικά κέντρα εξουσίας για αυτή της την επιλογή.
Η εκδήλωση έκλεισε με τους εκατοντάδες συγκεντρωμένους στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο.
Διαβάστε περισσότερα:http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/parousiash-tou-pshfodeltiou-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-peloponnhso-fwtorep#ixzz2uuzCUoob

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...