Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

“Κρυφοχρυσαυγίτης” δημοσιογράφος έδωσε λόγο στην Χρυσή Αυγή. Είναι και υποψήφιος περιφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Να ...τουφεκιστεί πάραυτα!



«Φουντώνει» η γκρίνια στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος κατηγορείται ότι βλέπει με θετικό μάτι την ακροδεξιά.
Στη δημοσιότητα ήρθε, μάλιστα, και ένα βίντεο με συνέντευξη του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στον Θεόδωρο Καρυπίδη τον περασμένο Νοέμβριο.


Επιπλέον πολλοί «καρφώνουν» τον υποψήφιο περιφερειάρχη και για μία ανάρτηση τον περασμένο Οκτώβριο με την οποία σχολιάζει τις προφυλακίσεις των μελών της Χρυσής Αυγής.
«Τώρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στην στενή, ο Ελληνικός λαός θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, θα έχει λύσει όλα τα προβλήματα του και ευτυχισμένος θα απολαμβάνει την σωτηρία της δημ(ι)οκρατία τους. Οι φόροι θα μειωθούν δραστικά, οι μισθοί θα γίνουν βιώσιμοι, οι θέσεις εργασίας θα έρχονται κατά χιλιάδες, (ο Βενιζέλος υποσχέθηκε... 900.000 θέσεις εργασίας ), τα νοσοκομεία θα ανοίξουν για τον κόσμο και όχι μόνο για τους λαθρομετανάστες, τα σχολεία θα έχουν αρκετούς καθηγητές για να διδάξουν και προπαντός τα Εθνικά μας θέματα θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Καλό μεσημέρι!» έγραψε τότε στην ανάρτηση του ο Θεόδωρος Καρυπίδης.
Σε ανάρτηση του το καλοκαίρι του 2013 ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook εξαπολύει επίθεση εναντίον των Εβραίων με αφορμή την ίδρυση της ΝΕΡΙΤ.
Τα σχόλια του Θ. Καρυπίδη, δημοσιοποίησε με σχόλιο του στο twitter ο Γιώργος Μουρούτης, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.
Δύο μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Λάμπρου και η Μάνια Μαρσέφσκι, ζήτησαν την έκτακτη σύγκληση του οργάνου για να επανεξετάσει τις υποψηφιότητες του κόμματος στη Δυτική Μακεδονία, αλλά και την Πελοπόννησο (όπου υποψήφιος περιφερειάρχης έχει τεθεί ο Οδυσσέας Βουδούρης), «υπό το πρίσμα νέων δεδομένων που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, καθώς και των αντιδράσεων των τοπικών οργανώσεων».
Στην Κουμουνδούρου, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα νέα αυτά δεδομένα, «ψάχνουν» την υπόθεση, αναζητώντας τυχόν άλλα στοιχεία, καθώς αυτό από μόνο του δεν σημαίνει κάτι όπως λένε, αφού μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως, όπως για παράδειγμα ότι με την φυλάκιση των στελεχών της Χρυσής Αυγής η κυβέρνηση επιχείρησε να αλλάξει την ατζέντα. Αποδίδουν δε, τον σχολιασμό στη δημοσιογραφική ιδιότητα του υποψηφίου τους.
Αύριο πάντως, είναι προγραμματισμένη για τις τέσσερις το μεσημέρι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των ευρωπαϊκών εκλογών που παραπέμφθηκε στο όργανο από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Εκεί, διαβεβαιώνουν ότι θα συζητηθεί και όποιο άλλο θέμα τεθεί...
ΠΗΓΗ: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...