Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Parapolitika.gr: "Νυχθημερόν, ακόμη και τα Σαββατοκύριακο, ο Βορίδης και ο Αθαβασίου σχειδάζουν πώς θα βγει η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου"


Επιβεβαιώνεται ακόμη μια φορά η Χρυσή Αυγή για τη θέση της ότι ο "ναυαγός" της ακροδεξιάς Γ. Βορίδης είναι ο εμπνευστής και ενορχηστρωτής της προσπάθειας που κάνουν οι προδότες της κυβέρνησης να βρεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου..

Το parapolitika.gr "καρφώνουν" τον σαλτιμπάγκο της εξουσίας για τη σκευωρία και την προσπάθεια που κάνει να νοθεύσει τη λαϊκή βούληση που εκφράζεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος υπέρ του Εθνικιστικού Κινήματος.

Μέρα, νύχτα λοιπόν ο Βορίδης, σε αγαστή συνεργασία με τον έτερο συκοφάντη και σχειαστή της σκευωρίας, Αθανασίου και τον πρώην;! κομμουνιστή Λαζαρίδη ακόμη και Σάββατα και Κυριακές "κάνουν υπερωρίες" για να βρεθεί το σχέδιο και η φόρμουλα για να "απαλλαγεί" το καθεστώς από το βραχνά που λέγεται Χρυσή Αυγή..
Μεταφέρουμε:

Ακόμη και τα Σαββατοκύριακα στο Μαξίμου ο "γαλάζιος" Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Μάκης Βορίδης εργάζεται προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η κατάρτιση του νομοθετικού πλαισίου, μέσω του οποίου θα.....
τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Ο εκ των κεντρικών εμπνευστών του σχετικού πλάνου και επικοινωνιακός φορέας του Μάκης Βορίδης βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το Μαξίμου, όπου πλέον τον συναντά κανείς και τα Σαββατοκύριακα. Φυσικά, εκτός από τον πρώην υπουργό, ενεργό συμμετοχή στην όλη διαδικασία έχει τόσο ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης και φυσικά ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης. Ωστόσο, ακόμη και σήμερα, υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις για την αποτελεσματικότητα του εν λόγω εγχειρήματος (αν αυτό τελικά προχωρήσει), ακόμη και εντός της πρωθυπουργικής αυλής.

Ο Μαυρής όμως, οι αγρότες ακόμη και στην Κρήτη έχουν διαφορετική άποψη και γνωρίζουν πώς:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει η Ελλάδα
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...