Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Δηλώσεις συγγενών φυλακισμένων βουλευτών: Δεν λυγίζουμε!




Οι συγγενείς των παράνομα, άδικα και δίχως κανένα στοιχείο προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής έστειλαν με δηλώσεις τους το μήνυμα πως ο Αγώνας συνεχίζεται με θάρρος και υψηλό ηθικό κόντρα στον πόλεμο κράτους και παρακράτους.

Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια κατακεραύνωσε την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση δηλώνοντας: "Λυπάμαι για την κα Κλάπα, διότι από τα τανκς και τις εκτελέσεις έχει βρεθεί να μας μιλάει για κάποια ιδεολογικά μας κείμενα. Τις συνιστώ, γιατί είναι κρίμα στην ηλικία της, να πάει σε ένα ψυχίατρο να κοιταχτεί!
Η Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου δήλωσε: "Την ίδια στιγμή που ο Ξηρός κυκλοφορεί ελεύθερος., ο Μαζιώτης κυκλοφορεί ελεύθερος, όλοι αυτοί που έχουν καταχραστεί τόσο δημόσιο χρήμα περπατάνε  ελεύθεροι, δεν μπορώ να το δεχτώ ότι οι δικοί μου άνθρωποι είναι εκεί μέσα".
Η σύζυγος του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Μαρία Μαργέτη δήλωσε: "Βάλανε χειροπέδες στα χέρια που τάισαν Έλληνες και έδωσαν αίμα μόνο για Έλληνες ", ενώ η μητέρα του Δάφνη τόνισε: "Αγαπάνε την Πατρίδα τους και τελικά βρίσκονται προφυλακισμένοι άνευ κατηγορητηρίου ".
Τέλος, η σύζυγος του Γιώργου Γερμενή, Ευγενία Χρήστου δήλωσε: "Είμαστε δυνατοί, δεν λυγίζουμε και συνεχίζουμε τον Αγώνα μας"!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dhlwseis-suggenwn-fulakismenwn-bouleutwn-den-lugizoume-binteo#ixzz2qOMJgy3U

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...