Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ομολογία Κ.Μητσοτάκη: "Και να χάσουμε στις εκλογές, δεν ήρθε το τέλος"

Kyriakos-Mitsotakis
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήκει στην κατηγορία των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που ευελπιστούν ότι θα έχουν ρόλο και παρέμβαση και στο μέλλον, στο περιθώριο της σκληρής δοκιμασίας που συνιστά για την Κεντροδεξιά το Μνημόνιο.
Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανέλαβε ένα υπουργείο αιχμής, κληθείς να διαχειριστεί την άβολη πραγματικότητα των απολύσεων, και επιχειρεί να μην συνδέσει το όνομά του με… μαζική ανεργία, αλλά με διαρθρωτικές παρεμβάσεις και τομές, τα αποτελέσματα ωστόσο των οποίων θα φανούν στο μέλλον.
Σήμερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τον διευθυντή του σταθμού του Ομίλου Αλαφούζου Άρη Πορτοσάλτε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εστίασε στη στρατηγική της κυβέρνησης να μην υπάρξουν οριζόντιες απολύσεις στο δημόσιο, και να προωθηθούν μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για να σταθεί η χώρα στα πόδια της.
Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ωστόσο δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις πολιτικές εξελίξεις. Έστρεψε τα πυρά του κατά του Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για διαμόρφωση συνθηκών ακραίας πόλωσης, ενώ εστίασε και στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
“Οι καλοί αντιμνημονιακοί και οι κακοί μνημονιακοί που θα επαναφέρουν την Ελλάδα στην ευημερία με επιδόματα και υψηλούς δανεισμούς . Δεν λένε πού θα βρουν τα λεφτά για να χρηματοδοτήσουν αυτό το θαυμάσιο όραμα. Δεν αντέχει στη λογική η σκέψη ότι θα σκίσουμε μνημόνια, θα πιάσουμε την Ευρώπη απο το λαιμό.
Είναι εκτός πραγματικότητας οποίος νομίζει ότι θα δανείζεται χωρίς όρους, εκτός αν ο ΣΥΡΙΖΑ φαντάζεται ότι η Ελλάδα θα βγει στο ευρώ θα τυπώσει πληθωριστικό νόμισμα και θα πληρώνουμε υψηλούς μισθούς υπάρχει σε αυτό λογική συνεχεία, αντέχει στη βάσανο της λογικής”, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης μίλησε και για τις επερχόμενες ευρωεκλογές: “Δεν πιστεύω ότι οι ευρωεκλογές θα είναι πρόκριμα για τις πολιτικές εξελίξεις. Εγώ πιστεύω ότι θα είμαστε πρώτο κόμμα. Ακόμη κι αν δεν είμαστε, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου”, επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...