Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ “ΘΥΛΑΚΕΣ” ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΣΗ ΕΥΝΟΜΙΑ ΡΕ ΔΕΝΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ;

    
αλ-κάιντα

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται τόσο οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες όσο και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης του αμερικανικού ινστιτούτου TCS (Tech Central Station) που βλέπει διείσδυση της Αλ Κάιντα και ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μέσω των λαθρομεταναστών.Αυτό όμως που συγκλονίζει είναι ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr ελληνικές αρχές σε συνεργασία με στελέχη τόσο της CIA όσο και της βρετανικής ΜΙ5 έχουν βάλει στο μικροσκόπιο ενδελεχών ερευνών συγκεκριμένες περιοχές του Μεσογείτικου κάμπου όπου υπάρχουν ενδείξεις ότι φιλοξενούνται λαθρομετανάστες οι οποίοι εμπλέκονται στη δημιουργία πυρήνων της Αλ Κάιντα στη χώρα μας.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μεσογείτικος κάμπος θεωρείται ιδιαίτερης σημασίας για θέματα ασφάλειας αφού εκεί ουσιαστικά βρίσκεται το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το οποίο είναι ορατό ακόμη και διά γυμνού οφθαλμού κάτι που το καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτο.

Το αμερικανικό ινστιτούτο TCS όμως δίνει και μια άλλη διάσταση των επεισοδίων αυτών που έχουν να κάνουν με την εξάπλωση του Wahhabism και στη χώρα μας.
Το ισλαμικό αυτό «δόγμα» θεωρείται ότι σπέρνει το μίσος, την περιφρόνηση και δυσπιστία προς τους Εβραίους, τους χριστιανούς και στους μη Wahhabism μουσουλμάνους και ότι στα τζαμιά των Wahhabism μαζεύονται χρήματα για την Τζιχάντ!
Ως εκ τούτου όλες οι αντιπαραθέσεις ιδιαίτερα Πακιστανών έχουν ξαναμπεί στο μικροσκόπιο και ερευνώνται οι σχέσεις τους με τη συγκεκριμένη μορφή της ισλαμικής θρησκείας!
xryshaygh.blogspot.gr – ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...