Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Μ.Γλέζος: "Υπό όρους συγκυβέρνηση με ΝΔ"


Δήλωση-βόμβα είχαμε πριν λίγο από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και εξέχων στέλεχος της Αριστερας Μανώλη Γλέζο καθώς μίλησε για υπό όρους συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ!
Συγκεκριμένα, ο κ. Γλέζος είπε: «Όσο για την πρόταση που μας ήρθε δείχνει ότι η ΝΔ αποδέχεται ότι έχει χάσει την δύναμή της γι αυτό και ζητά συγκυβέρνηση. Δηλαδή να συγκυβερνήσει το ναδίρ με το ζενίθ» και πρόσθεσε:«Θα εγκαταλείψει η κυβέρνηση την πολιτική του δανεισμού; Θα σταματήσει να αρπάζει από τον λαό για να σώσει τις τράπεζες; Αν το κάνει αυτό, δεν πιστεύω συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να έχουμε αντίρρηση».
Πέραν αυτού, ο βουλευτής επικρατείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέλαβε ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τον εκλογικό νόμο που δίνει μπόνους 50 εδρών στο πρώτο κόμμα».
Όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται μια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ αφού κατά πάσα πιθανότητα το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ μένουν εκτός Βουλής στις επερχόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές... Το "συνταγματικό τόξο" δημιουργεί νέο συνασπισμό για να αντιμετωπίσει την επέλαση του Λαϊκού Συνδέσμου...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...