Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΧΟΡΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ, ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


LEFTA92
Σε ειδικό λογαριασμό υπέρ του Δημοσίου κατατέθηκαν 7,5 εκατ. ευρώ για την υπόθεση των εξοπλιστικών από τον άγνωστο στο ευρύ κοινό, Γιώργο Καμάρη, μας πληροφορούν τα καθεστωτικά μέσα μαζικής εξαπάτησης.

Πρόκειται για εκπρόσωπο εταιρείας συμφερόντων του πρώην στενού συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννη Σμπώκου, ο οποίος είχε απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση με τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα και είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Ταυτόχρονα, οι συνήγοροι υπεράσπισης του Α. Κάντα αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους πως «Σήμερα εμβάσθηκαν υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου σε τραπεζικό λογαριασμό του κ. Α. Κάντα στην EUROBANK 2.000.000,000, σε υλοποίηση της δέσμευσής του για επιστροφή χρημάτων στο Ελληνικό Δημόσιο και αποκάλυψη της αλήθειας.  Εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρωθεί η επιστροφή και των υπολοίπων χρημάτων». Μέχρι σήμερα λοιπόν, ο Κάντας έχει επιστρέψει στο Ελληνικό Δημόσιο 9,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για έναν πρώην αναπληρωτή διευθυντή εξοπλισμών. Αναλογιστείτε μόνο τι έχουν φάει οι πολιτικοί του προϊστάμενοι!..

Ρε τι τους έχει κάνει η Χρυσή Αυγή! Τρέχουν και δεν φτάνουν οι μιζαδόροι του κομματικού κράτους για να αναστρέψουν την πολιτική κατάσταση, όμως ο κύβος έχει ήδη ριφθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...