Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Γίγαντας με πήλινα πόδια η κυβέρνηση

Γίγαντας με πήλινα πόδια η κυβέρνηση
Ολοένα και αυξάνεται η υφέρπουσα φημολογία ότι δεν θα επιτραπεί στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να συμμετάσχει στις εκλογές του Μαΐου, με αποτέλεσμα να τεθεί ουσιαστικά εκτός νόμου. Πριν συνεχίσω πάνω σ’ αυτό το ζήτημα, θα σταθώ στα όσα μου είπε ένας πολύ καλός Συναγωνιστής και Φίλος, σχετικά με μια συνάντηση που είχε πρόσφατα με κάποιον πολύ γνωστό δημοσιογράφο και πολιτικό αναλυτή. Παρά την δεδομένη αντίθεσή του προς το Κίνημά μας, ο άνθρωπος αυτός δεν είχε τον παραμικρό λόγο να μην πει στον Συναγωνιστή μας όλη την Αλήθεια για το τι συμβαίνει πραγματικά. Ότι όλος ο κόσμος γελάει με τις «αποκαλύψεις» της κυβέρνησης και των προθύμων κουβαλητών της λάσπης των ΜΜΕ εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ότι το τραγικό περιστατικό της Αμφιάλης ήταν η αφορμή για να εξαπολύσουν ένα σύγχρονο κυνήγι μαγισσών εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με στοιχεία χαλκευμένα. Ότι στο καθεστώς είχαν την αρχικά την εντύπωση ότι η είσοδος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στο Κοινοβούλιο θα τους μαλθακώσει και θα τους κάνει ίδιους, «σαν τα μούτρα τους» όπως χαρακτηριστικά είπε, με τους ψεύτες πολιτικούς και απατεώνες που λυμαίνονται την Βουλή των Ελλήνων εδώ και δεκαετίες. Ότι η CIA «κάνει πάρτι» με τις διώξεις, καθώς θεωρεί ότι «βγαίνει από την μέση» ο μοναδικός αληθινός αντίπαλός τους, ο οποίος εναντιώνεται στην πλήρη δορυφοροποίηση της Χώρας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ. Θεωρεί, λοιπόν, ο έντιμος αυτός δημοσιογράφος ότι οι εγχώριοι πολιτικοί εντολοδόχοι της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ και των χρηματανθρώπων των Βρυξελών και του Βερολίνου δεν θα διστάσουν να φτάσουν μέχρι το τέλος τα βρώμικα σχέδια των αφεντικών τους, θέτοντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός της πολιτικής ζωής του Τόπου.
Με βάση τα όσα εκμυστηρεύτηκε ο άνθρωπος αυτός στον Σύντροφο συνεχίζουμε, παραθέτοντας την δική μας άποψη πάνω σ’ αυτήν την άκρατη λασπολογία και την συσσωρευμένη αθλιότητα. Μια κυβέρνηση λαομίσητη, ευρισκόμενη σε εντεταλμένη υπηρεσία εξυπηρέτησης σχεδίων των ξένων δυνάμεων κατοχής, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα διεφθαρμένα κόμματα της ψευδεπίγραφης λεξιμαγείας του «συνταγματικού τόξου», κατά πατεί και εξευτελίζει κάθε έννοια ηθικής εντιμότητας, ήρεμης πολιτικής αντιπαράθεσης και συνταγματικής νομιμότητας, με το να ποινικοποιεί την πολιτική δράση ενός Κόμματος του Κοινοβουλίου με ευρύτατη Λαϊκή υποστήριξη και αποδοχή. Πολύ περισσότερο η ροή των πραγμάτων δείχνει ότι αυτό, το οποίο ποινικοποιείται σε ακόμη χειρότερο βαθμό είναι οι Ιδέες και το Φρόνημα. Η κυβέρνηση αυτή που έχει συνδυάσει άριστα τον πλήρη εθνομηδενισμό με την στυγνή εξαθλίωση και εξόντωση του Ελληνικού Λαού, είναι πραγματικά αδίστακτη. Από την στιγμή που επέλεξε να θάψει την Εθνική Ανεξαρτησία, να ξεπουλήσει την Δημόσια Περιουσία και να υποθηκεύσει το μέλλον των Ελλήνων χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, δεν πρέπει να προξενεί την παραμικρή εντύπωση το γεγονός ότι επενδύει σε απίστευτα αναίσχυντο βαθμό στην ανήθικη και παράνομη πολιτική δίωξη εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κάτω από έναν γελοίο μανδύα δήθεν ποινικού περιεχομένου.
Η αντεθνική και αντιλαϊκή της ύπαρξη συνδυάζεται με την επιχείρηση εξόντωσης του μοναδικού πολιτικού σχηματισμού που αμφισβητεί έντονα τις ανθελληνικές της ενέργειες. Οι εκλογές του Μαΐου 2014 και η συντριβή της κυβέρνησης, τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις περιφερειακές-δημοτικές, θα φέρουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και οι νέες εκλογές για το Κοινοβούλιο θα είναι μονόδρομος. Με μια νέα συγκυβέρνηση στα σκαριά, αποτελούμενη αυτήν την φορά από τον πρώτο ΣΥΡΙΖΑ και την τρίτη ΝΔ, πολύ περισσότερο, όμως, η προοπτική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως δεύτερο κόμμα και στον ρόλο πλέον της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θα αποτελεί καθαρά θέμα χρόνου το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα να βρεθεί να αναλάβει τις τύχες της Χώρας. Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε τι θα σήμαινε αυτό για όλους, όσοι έφεραν την Χώρα στην σημερινή τραγική κατάσταση. Η Δικαιοσύνη, ανεπηρέαστη από τις παρεμβάσεις του πολιτικού κατεστημένου, θα εξέταζε ποιοι και κατά πόσο ευθύνονται για μια σειρά σκανδάλων που παραμένουν ατιμώρητα μέχρι τώρα. Αυτό το εφιαλτικό -για τα φθηνά κομματικά συμφέροντα τους- σενάριο είναι που έχει τρομάζει το σύστημα, έτσι ώστε να επιζητεί να θέσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός εκλογών. Μπορεί να είναι δακτυλοδεικτούμενοι και κατάπτυστοι από την συντριπτική πλειοψηφία, μπορεί να έχουν χάσει κάθε αίσθηση της ντροπής, το ζητούμενο όμως είναι αν θα βρεθούν επίορκοι δικαστές, οι οποίοι θα ντροπιάσουν τον όρκο τους δεχόμενοι να ικανοποιήσουν τα ανθελληνικά και επικίνδυνα, για τον Τόπο, παιχνίδια των πολιτικών καταστροφέων της Χώρας. Δυστυχώς, για τους προκλητικά αλαζόνες της ανεύθυνης κυβέρνησης, η δύναμή τους θυμίζει έναν γίγαντα με πήλινα πόδια. Τα «παπαγαλάκια» τους στις διαπλεκόμενες φυλλάδες και τα κανάλια των «νταβατζήδων» της παραπληροφόρησης μπορεί, για ευνόητους λόγους, να θεωρούν δεδομένη την απαγόρευση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η πραγματικότητα, όμως, θα διαψεύσει τις θλιβερές αυτές Κασσάνδρες, όπως και τους υποβολείς τους. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
Γιώργος Μάστορας


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/gigantas-me-phlina-podia-h-kubernhsh#ixzz2qvaEJ0lG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...