Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ο Νικ Γκρίφιν συντρίβει τον Σαμαρά: “Είσαι δοσίλογος, πολεμάς την Χρυσή Αυγή γιατί αντιστέκεται!” - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Νικ Γκρίφιν συντρίβει τον Σαμαρά: “Είσαι δοσίλογος, πολεμάς την Χρυσή Αυγή γιατί αντιστέκεται!” - ΒΙΝΤΕΟ
Ο μεγάλος φιλέλληνας Νικ Γκρίφιν, φίλος και πολιτικός σύμμαχος της Χρυσής Αυγής, διέλυσε τον προδότη υπάλληλο των τοκογλύφων μέσα στην ευρωβουλή
Ο πρωθυπουργός είχε την ατυχία να βρει απέναντι του, αδούλωτους και ανεξάρτητους, ευρωπαίους πολίτες, κατά τη διάρκεια της πρώτης του ημέρας στο Στρασβούργο. Ο Βρετανός Ευρωβουλευτής, Νικ Γκρίφιν, είπε μεγάλες αλήθειες και διέλυσε ουσιαστικά την «φιέστα» Σαμαρά, αποκαλύπτοντας σε όλη την Ευρώπη τον δοτό και αντιδημοκράτη πρωθυπουργό, που με απολυταρχικές μεθόδους ξεπουλά την Ελλάδα και φτωχοποιεί τον Λαό.
Ο Νικ Γκρίφιν σε αντίθεση με τα εν Ευρώπη ανδρείκελα του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου, εξέθεσε πλήρως την Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά, αποκαλύπτοντας όλα όσα ήθελε να κρύψει. Έκανε λόγο για τις απαγορεύσεις διαδηλώσεων, το κέντρο των Αθηνών που αποκλείστηκε ακόμα και από ελεύθερους σκοπευτές, για την αγαστή συνεργασία τραπεζιτών – συγκυβέρνησης εναντίον του Ελληνικού Λαού και φυσικά για τις παράνομες, αντισυνταγματικές και αστήρικτες διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής που έχουν καταστήσει την Ελλάδα χειρότερη και από αφρικανική δικτατορία.
Ο Σαμαράς αρχικά κατάπιε τη γλώσσα του και μετά επανέλαβε τις καθιερωμένες ανοησίες του, αλλά ήταν εξαιρετικά μαζεμένος... Δεν μπόρεσε να απαντήσει σε κανένα σημείο των καταγγελιών που περιελάμβανε η εξαίρετη ομιλία του Νικ Γκρίφιν, καθιστώντας έτσι σαφές ότι όλα όσα ειπώθηκαν ήταν ακριβέστατα και απολύτως αληθή.
Ακολουθεί η μετάφραση των λεγομένων του Νικ Γκρίφιν:
«Το 2014 υποτίθεται ότι είναι το έτος της δημοκρατίας στην Ευρώπη. Μα τι σόι δημοκρατία σκίζει το ίδιο της το Σύνταγμα, απαγορεύει τις διαδηλώσεις για να αποδείξει ότι οι άνθρωποι είναι «χαρούμενοι», στέλνει πάνοπλους αστυνομικούς να συλλάβουν δημοκρατικά εκλεγμένους βουλευτές και φυλακίζει τους πολιτικούς της αντιπάλους χωρίς δίκη, όταν δεν μπορούν να αντικρούσουν αστήρικτες εικασίες που τους αποδίδονται από ψευδομάρτυρες. Οι απολυταρχικοί σαν εσάς πάντα δικαιολογούσαν τον φόρο στην ελευθερία με προπαγανδιστικά ψεύδη περί δήθεν «εγκληματικών οργανώσεων». Μα κ. Σαμαρά η τραπεζοκρατική κατοχική κυβέρνηση σας που βοηθάει τους αφέντες σας να καταστρέψουν την Ελλάδα είναι οι πραγματικοί εγκληματίες. Είστε οι απόγονοι των κομμουνιστών που αρνήθηκαν να πολεμήσουν όταν η χώρα σας δέχτηκε εισβολή από τον Μουσουλίνι, ενώ ο Μεταξάς είπε «ΟΧΙ» και πολέμησε την ξένη κατοχή και εκμετάλλευση. Το οποίο είναι, φυσικά, και το πραγματικό έγκλημα των σύγχρονων πολιτικών απογόνων του, της Χρυσής Αυγής.»
Tο έγκυρο defencenet γράφει την ομιλία του Βρετανού Ευρωβουλευτή:
Σε μια συγκλονιστική πολιτική ομιλία ενώπιον του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά, αργά το απόγευμα ο ηγέτης του βρετανικού εθνικιστικού κόμματος Νίκ Γκρίφιν προχώρησε σε ολοκληρωτική πολιτική αποδόμηση της πολιτικής του "Ναι, σε όλα" έναντι της τρόικα με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο: Προβαίνοντας σε συγκριτική αποτίμηση του σήμερα και της "ναι σε όλα" ελληνικής κυβέρνησης προς την τρόικα και της στάσης που κράτησε ο εθνικιστής Ιωάννης Μεταξάς κατά τον Β'ΠΠ, λέγοντας "ΟΧΙ" στους εισβολείς και πολεμώντας την φασιστική Ιταλία και τη ναζιστική Ιταλία. Τονίζοντας ότι απόγονοι του Ι.Μεταξά είναι τα φυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Προχωρώντας σε μια ιστορική αναδρομή και δείχνοντας πολύ καλά διαβασμένος για την ιστορία της χώρας μας εκείνης της περιόδου κατηγόρησε τον Α,Σαμαρά ότι "Σήμερα με την στάση του απέναντι στην τρόικα εκπροσωπεί τους κομμουνιστές της εποχής του Β'ΠΠ που στην αρχή αρνήθηκαν να πολεμήσουν τον Άξονα, λόγω του γερμανοσοβιετικού συμφώνου Ρίμπεντροπ-Μολότοφ"!
«Είστε απόγονοι των κομμουνιστών που αρνήθηκαν να πολεμήσουν τον Μουσολίνι» είπε στον άναυδο Αντώνη Σαμαρά που μέσα σε λίγες ώρες δεχόταν νέο σφυροκόπημα εντός του Ευρωκοινοβουλίου, μετά τις "ριπές" που είχε δεχθεί από τον Νάϊτζελ Φάρατζ.
Και ο Ν.Γκρίφιν κατέληξε λέγοντας: "Εσείς εκπροσωπείτε αυτούς που δεν πολέμησαν για την εθνική τους κυριαρχία το 1940-1941 και η Χρυσή Αυγή εκπροσωπεί εκείνους που πολέμησαν, την ηρωική κυβέρνηση Μεταξά που αντιστάθηκα στους εισβολείς. Και αυτό φαίνεται ότι είναι το πραγματικό έγκλημα των φυλακισμένων μελών της Χρυσής Αυγής. Για αυτό τους φυλακίσατε. Γιατί τόλμησαν να αντισταθούν στην τρόικα"!
Κάτι μας λέει ότι από την Μάϊο και μετά, μετά δεκάδες ίσως και εκατοντάδες "Νάϊτζελ Φάρατζ" και "Νίκ Γκρίφιν" στην Ευρωβουλή, επιτέλους το μαυσωλείο θα ζωντανέψει και η γραφειοκρατία των Βρυξελλών θα έχει πολλούς μπελάδες να αντιμετωπίζει...
Για την ιστορία, να θυμίσουμε τα εξής, ερμηνεύοντας την φράση του Νικ Γκρίφιν περί κομμουνιστών:
από τον Αύγουστο του 1939 ίσχυε το διαβόητο γερμανο-σοβιετικό σύμφωνο  Ρίμπεντροπ-Μολότοφ. Μόλις άρχισε ο μεγάλος πόλεμος, κι ενώ οι Γερμανοί κατελάμβαναν μία προς μία τις χώρες της Ευρώπης, οι κομμουνιστές των χωρών αυτών αρνούντο –λόγω της ισχύος του συμφώνου- να πολεμήσουν! Είναι χαρακτηριστική η στάση των Γάλλων κομμουνιστών οι οποίοι την ώρα της γερμανικής επιθέσεως κατά της πατρίδος των, έριξαν το γνωστό σύνθημα «Πουρκουά - Πουρκουί» (γιατί και για ποιόν να πολεμήσουμε;). Τον καιρό εκείνο, πυκνώνουν τα σύννεφα του πολέμου πάνω από την πατρίδα μας. Οι Ιταλοί προβαίνουν συνεχώς σε προκλητικές ενέργειες, με αποκορύφωμα τον ύπουλο τορπιλισμό της «Έλλης», ανήμερα της Παναγίας. Τι έλεγε τότε το ΚΚΕ; Με προκήρυξή του τόνιζε: «Ο τορπιλισμός της Έλλης είναι το πιο σοβαρό σημάδι που δείχνει πως η δικτατορία είναι πουλημένη στους Άγγλους ιμπεριαλιστές και πως η Ιταλία πασχίζει να την ξαναφέρει στα νερά της». Η ελληνική πολιτική λοιπόν –σύμφωνα με τους... ατσίδες του ΚΚΕ προκάλεσε τον τορπιλισμό της Έλλης! Όσο, δε, για το ποιός θα ευθύνεται για την επικείμενη ιταλική εισβολή : «...Δεν έχει σημασία, γιατί την ιταλική εισβολή την προκαλεί αυτή τη φορά η τυχοδιωκτική πολιτική της βασιλο-μεταξικής δικτατορίας που δημιουργεί στην Ιταλία ανησυχίες για την ασφάλεια των νώτων της...», τονίζεται στην ίδια προκήρυξη (πηγή: «ΚΚΕ- Επίσημα Κείμενα», τόμος Δ΄, σελ. 500-504).
Η ιταλική επίθεση κατά της Ελλάδος,  βρήκε το ΚΚΕ διαλυμένο και τον αρχηγό του Ν. Ζαχαριάδη κρατούμενο στις φυλακές Κερκύρας. Την 2α Νοεμβρίου 1940, η εφημερίδα «Καθημερινή» δημοσίευσε μια επιστολή του Ζαχαριάδη για τον πόλεμο, την οποία χρησιμοποιούν σήμερα οι σύντροφοι των Βουλγάρων κομιτατζήδων για να αποδείξουν ότι ήσαν… αντιστασιακοί. Με την επιστολή του αυτή ο αρχηγός του ΚΚΕ –παραδόξως- καλούσε τον ελληνικό λαό να υπερασπισθεί την πατρίδα«...Στον πόλεμο αυτό, διευθυνόμενο από την κυβέρνηση Μεταξά, πρέπει όλοι να δώσουμε τις δυνάμεις μας μέχρι τελευταίας ικμάδος. Όλοι στον αγώνα, ο καθένας από τη θέση του α ανήκει στην Ελλάδα και στο λαό της. Οι εργάτες όλου του κόσμου είναι στο πλευρό μας»Ωστόσο, η επιστολή αυτή θεωρήθηκε αργότερα πλαστή από το ΚΚΕ, με άρθρο του Πλουμπίδη (κατοπινού αρχηγού της δολοφονικής εαμικής οργανώσεως ΟΠΛΑ –Ομάδα Προστασίας Λαϊκών Αγωνιστών- περισσότερο γνωστού από την υπόθεση Μπελογιάννη) στον παράνομο «Ριζοσπάστη», τον Μάρτιο 1941, το οποίο τόνιζε: «Ιδιαίτερα, με το δημοσιευμένο στις φυλλάδες του Μεταξά της 2 Νοέμβρη πλαστό γράμμα του μεγάλου μας αρχηγού συν. Ζαχαριάδη, παράσυρε στην αυτοκτονία τον λαό» (πηγή: «ΚΚΕ- Επίσημα Κείμενα», τόμος Ε΄, σελ. 36-37). Ο Πλουμπίδης (μέλος του Π.Γ. του ΚΚΕ) που μαζί με τους Κτιστάκη και Παπαγιάννη ήταν η «γνήσια» (η μη καθοδηγουμένη από την Ασφάλεια και τον Κ. Μανιαδάκη) διοίκηση του ΚΚΕ, είχε ρίξει τον Νοέμβριο του ’40 το σύνθημα «Πόλεμος στον πόλεμο», σύμφωνα με την εντολή της Μόσχας και της Γ΄ Διεθνούς.
Ένα μήνα αργότερα, στις 26 Νοεμβρίου 1940, ο Ζαχαριάδης έγραψε δεύτερη επιστολή, με την οποία κατήγγειλε τον πόλεμο της Ελλάδος ως «ιμπεριαλιστικό» και ζητούσε να σταματήσει αμέσως : «Ενάντια στη θέληση του λαού ο Μεταξάς έκανε και κάνει τον πόλεμο ενάντια στην Ιταλία σα μια επιχείρηση αντιλαϊκή-πλουτοκρατική-καταχτητική-φασιστική-ιμπεριαλιστική. Ο λαός είναι αποφασιστικά ενάντια σ’ ένα τέτοιο πόλεμο.  ...Έξω απ’ αυτά, η Ελλάδα δεν έχει καμμία θέση στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ανάμεσα στην Αγγλία και Ιταλία-Γερμανία» (πηγή: «Ν. Ζαχαριάδη-Συλλογή Έργων», έκδοση Κ.Ε. του ΚΚΕ). Στη συνέχεια, ο Ζαχαριάδης γράφει και τρίτη επιστολή, στις 15 Ιανουαρίου 1941, με την οποία προχωράει ακόμα πιο πέρα: «Ο Μεταξάς από την πρώτη στιγμή έκανε πόλεμο φασιστικό-καταχτητικό… Το αίμα των φαντάρων μας χύνεται άδικα, σήμερα δε ο εγγλέζικος ιμπεριαλισμός εισπράττει σε αίμα των παιδιών της Ελλάδας, τους τόκους του κεφαλαίου που διέθεσε το 1935-36 για την παλινόρθωση του Γεωργίου και την εγκαθίδρυση της μοναρχοφασιστικής δικτατορίας του Μεταξά. Οι λαοί και φαντάροι της Ελλάδας και της Ιταλίας δεν είναι εχθροί μα αδέλφια και η συναδέλφωσή τους στο μέτωπο θα σταματήσει τον πόλεμο ...»


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nik-gkrifin-kata-samara-o-metajas-eipe-ochi-sthn-jenh-katochh-to-idio-kanei#ixzz2qva3d83a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...