Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ











Ερώτηση για τις επικαιροποιημένες θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης σε συνάρτηση με τις νέες προκλητικές δηλώσεις του σκοπιανού πρωθυπουργού, κατέθεσε από τα κελιά της Τιμής, ο Βουλευτής Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσήν Αυγή, Χρήστος Παππάς.


ΕΡΩΤΗΣΗ



ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ                        Πολιτικό Γραφείο: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Βουλευτής ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ                   Τηλ. Επικοινωνίας: 2103707960, 7963


ΠΡΟΣ: Τον Υπουργό Εξωτερικών

Κύριε Υπουργέ,
Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Νίκολα Γκρουέφσκι μιλώντας στον ειδησεογραφικό δίαυλο CNN δήλωσε «εξοργισμένος» από το ότι η  Ελλάδα «μπλοκάρει» τις ευρωπαϊκές προοπτικές των Σκοπίων, λόγω της διαφωνίας στην ονομασία.
Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, μίλησε με προκλητικό ύφος και υποστήριξε πως
«Ο διεθνής νόμος είναι με το μέρος μας και πιστεύω ότι εάν η Ελλάδα αποφασίσει να σεβαστεί τον διεθνή νόμο, τότε θα μπορέσουμε να αρχίσουμε τις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ και θα μπορέσουμε να μπούμε στο ΝΑΤΟ».
Ερωτάται ο κύριος υπουργός

1) Ποια είναι η θέση της ελληνικής κυβέρνησης στο ζήτημα της ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ;

2) Με ποιο τρόπο θα δώσει επιτέλους τέλος στην θρασεία επιχείρηση των Σκοπίων να καπηλευθούν την Ελληνική Ιστορία και την εθνική μας κυριαρχία;
  
Αθήνα, 15/1/2014
Ο ερωτών Βουλευτής


Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας
ΛΑΪΚΟY ΣΥΝΔΕΣΜΟY - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Την ίδια ώρα αυξάνονται οι πολίτες της ΠΓΔΜ που απορρίπτουν οποιαδήποτε εναλλακτική για την ονομασία της χώρας τους ως «Μακεδονία», δείχνει δημοσκόπηση με τίτλο «Η διαμάχη για την ονομασία» που διεξήχθη στα Σκόπια όπως δημοσιεύεται στο defencenet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...