Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Τα 7 Συνέδρια της Χρυσής Αυγής, δείκτης της απόλυτης νομιμότητάς της ως Πολιτικό Κόμμα

Τα 7 Συνέδρια της Χρυσής Αυγής, δείκτης της απόλυτης νομιμότητάς της ως Πολιτικό Κόμμα
Η συντονισμένη επίθεση του πολιτικού και εκδοτικού κατεστημένου σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίθει ασυναρτησιών και ασύστολων ψευδών. Το μίσος τους φτάνει σε τέτοιο σημείο ώστε να εκτίθενται ανεπανόρθωτα με τα γραφόμενα και τα λεγόμενα τους σε ουκ ολίγες περιπτώσεις.
Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αναμφίβολα και τα όσα συμβαίνουν με τα έως τώρα Συνέδρια που έχει κάνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ως ένα αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο κόμμα και ως ένας Σοβαρός Πολιτικός Σχηματισμός, ο οποίος παράγει Ιδέες, διαμορφώνει πολιτική άποψη και επιχειρεί ανάμιξη στα δρώμενα της Κοινωνίας, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών έχει διεξάγει επτά (7) Συνέδρια μέχρι στιγμής, κάτω από πλήρη διαφάνεια, με ανάλογη ενημέρωση επί των πεπραγμένων τους και των αποφάσεων που πήρε.
Η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, από το 1993 που κυκλοφορεί, πληροφόρησε το αναγνωστικό της κοινό για τα αποτελέσματα αυτών των Συνεδρίων. Επειδή, λοιπόν, διάφοροι κακεντρεχείς λασπολόγοι διακινούν διάφορες αθλιότητες, με ανάλογους  ψευδομάρτυρες, όπως π.χ. για Συνέδριο το οποίο «έγινε» το 2009, ή ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «διαθέτει υπαρχηγό» τους πληροφορούμε ότι είναι καταδικασμένοι να βουλιάξουν μέσα στην λάσπη την οποία οι ίδιοι παράγουν.
Το 2009 δεν είχε γίνει κανένα Συνέδριο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (όπως ψευδώς είχε πει ψευδομάρτυρας στο «Έθνος»…). Το πιο πρόσφατο 7ο Συνέδριο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έγινε στις 30 Ιανουαρίου του 2011 στο ξενοδοχείο President, ενώ το αμέσως προηγούμενο έγινε στις 28 Απριλίου 2007. Αρκετά από τα Συνέδρια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πραγματοποιήθηκαν σε ξενοδοχεία (το δεύτερο Συνέδριο έγινε στο Caravel το 1992, το τρίτο στο President το 1995, το πέμπτο σε ξενοδοχείο του Πηλίου το 2003 και το έβδομο – όπως προαναφέραμε – στο President), με εκατοντάδες κόσμου να τα παρακολουθεί.
Η διεξαγωγή των Συνεδρίων, οι ανοιχτές διακηρύξεις των αποφάσεων και η δομή της Κομματικής Ιεραρχίας στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποδεικνύουν ότι ούτε «εγκληματική οργάνωση» είναι, ούτε θέση «υπαρχηγού» υπάρχει στην Ιεραρχία της. Το Πολιτικό Συμβούλιο και η Κεντρική Επιτροπή αποτελούν την σαφή και ΜΟΝΗ οργανωτική διάρθρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μην έχοντας φυσικά την παραμικρή υπαρκτή σχέση με τις ευφάνταστες – κατασκευασμένες ιστορίες των διαφόρων κατηγόρων – λασπολόγων του Ελληνικού Εθνικισμού. Όλα αυτά, φυσικά, είναι γνωστά στους διάφορους θλιβερούς συκοφάντες και παραχαράκτες της Αλήθειας. Επιμένουν, όμως, να λένε χοντροκομμένα ψέματα, ανακατεύοντας τα «φιλμ νουάρ» με τις ταινίες τρόμου, προκειμένου να ντύσουν το κακάσχημο σώμα του σαθρού κατηγορητηρίου τους.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Διάφανη, Κρυστάλλινη, Άφοβη έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την Νόμιμη και Έντιμη Ιδεολογική και Πολιτική διαδρομή της. Τα 7 Συνέδρια, που κάτω από πλήρη διαφάνεια και ενημερώνοντας  τον Ελληνικό Λαό διεξήγαγε, αποτελούν κι αυτά μια τρανή απόδειξη της πορείας της ως ένα Πολιτικό Κόμμα το οποίο επιζητεί νόμιμα, έντιμα και ηθικά την υποστήριξη των Ελλήνων Πολιτών.
Οι ψεύτες και οι συκοφάντες, όμως, πώς θα μπορέσουν να τεκμηριώσουν τα όσα ανύπαρκτα υποστηρίζουν; Δυστυχώς, γι αυτούς, χρειάζονται αποδείξεις και από την στιγμή που ένα ψέμα δεν μπορεί να αποδειχθεί ως αληθινό είναι καταδικασμένοι να δουν τις σκευωρίες τους να καταρρέουν.
Γιώργος Μάστορας


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-7-sunedria-ths-chrushs-aughs-deikths-ths-apoluths-nomimothtas-ths-ws-pol#ixzz2ptDEebMv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...