Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Να επέμβουν άμεσα οι ανακρίτριες: Βουλευτής της ΝΔ υμνεί την 21η Απριλίου! ΒΙΝΤΕΟ

 

 
Να επέμβουν άμεσα οι ανακρίτριες: Βουλευτής της ΝΔ υμνεί την 21η Απριλίου! ΒΙΝΤΕΟ

Επειδή πέρα από φαιδροί, οι διώκτες της Χρυσής Αυγής και υποτιθέμενοι «προστάτες» της δημοκρατίας, είναι και ανόητοι, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα καλεί την «ανεξάρτητη» και «μακράν των πολιτικών παρεμβάσεων» δικαιοσύνη να επέμβει άμεσα για την περίπτωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστογιάννη.
Ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, προσκεκλημένος σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε στην επταετία 1967-74 κατά την οποία η Ελλάδα βρισκόταν υπό Στρατιωτικό Καθεστώς, χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό «Επανάσταση»! Επειδή ως γνωστόν, στην «δημοκρατική» Ελλάδα του έτους 2014 ή αλλιώς Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, το να εξυμνείς την 21η Απριλίου έχει χρησιμοποιηθεί ώστε να αιτιολογηθεί η απόρριψη αίτησης αποφυλάκισης ενός Αρχηγού κι ενός βουλευτή νόμιμου πολιτικού κόμματος το οποίο εκπροσωπείται -κατόπιν λαϊκής εντολής- κοινοβουλευτικά (περίπτωση απόρριψης αίτησης αποφυλάκισης του Αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ν. Μιχαλολιάκου και του βουλευτή Επικρατείας Χ. Παππά), θεωρούμε επιβεβλημένη την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, ούτως ώστε να λογοδοτήσει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για το ανύπαρκτο «ποινικό αδίκημα» της εξύμνησης του Στρατιωτικού Καθεστώτος.

Καθότι λοιπόν, στην «δημοκρατική» Ελλάδα του Μνημονίου θεωρούμε πως άπαντες οι βουλευτές, όπως και όλοι οι υπόλοιποι πολίτες της χώρας, είναι ίσοι έναντι του Νόμου, αναμένουμε την διενέργεια έρευνας από τις εισαγγελικές αρχές. Προτείνουμε μάλιστα προς διευκόλυνση του δύσκολου έργου του, ο εισαγγελέας ο οποίος θα αναλάβει την υπόθεση, να συμβουλευτεί τις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου, για να του εξηγήσουν επακριβώς το άρθρο ή άρθρα του Ποινικού Κώδικα τα οποία καταπάτησε εξυμνώντας την Επταετία και συνεπώς παρανόμησε, ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Χριστογιάννης.

Εξυπακούεται επίσης, πως αναμένουμε την εισβολή της αστυνομίας στην οικία του βουλευτή της ΝΔ, όπου ενδέχεται σοβαρά να βρεθούν κομματικές ταυτότητες της εγκληματικής συμμορίας στην οποία ανήκει ο βουλευτής, φωτογραφίες ή βιβλία στελεχών της Επταετίας, τα οποία και θα αποτελούν επιβαρυντικά στοιχεία και επιπλέον τεκμήρια ενοχής του. Με ενδιαφέρον λοιπόν, προσμένουμε τα φωτογραφικά ντοκουμέντα των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., όπως άλλωστε συνηθίζεται και συνέβη, στην περίπτωση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Όπως λέει και ο Δένδιας, "ευνομία παντού"! Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/na-epemboun-amesa-oi-anakritries-bouleuths-ths-nd-umnei-thn-21h-apriliou-bi#ixzz2r9A7K3Me

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...