Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΧΑ
Mε θαρραλέες δηλώσεις ο βουλευτής Πιερίας της ΝΔ  Δημήτρη Χριστογιάννης προχώρησε σε αποδοχή ιστορικών γεγονότων ως προς την περίοδο της στρατιωτικής κυβερνήσεως (Χούντας ως είθισται να ονομάζεται).
Αν και οι δηλώσεις αυτές έγιναν για ιδιοτελείς πολιτικούς σκοπούς είναι μια σημαντική παραδοχή που λίγοι πολικοί θα τολμούσαν να την κάνουν.
Συγκεκριμένα αναφερόμενος σε εκείνη την περίοδο δήλωσε  «την εποχή εκείνη η χούντα ήταν μια επανάσταση» επισημαίνοντας ότι «δεν είναι το ίδιο με την τρομοκρατία».
Ο Δ.Χριστογιάννης, αναφερόμενος σε πιθανού υποστηρικτές ή συμπαθούντες προς την χούντα οι οποίοι υπήρχαν ή υπάρχουν στο εσωτερικό της ΝΔ, δήλωσε στο Action24 πως «πιθανώς να υπήρχαν», ενώ στη συνέχεια υποστήριξε πως «η χούντα την εποχή εκείνη ήταν μια επανάσταση», λέγοντας ότι «δεν είναι το ίδιο με την τρομοκρατία».
Φυσικά οι δηλώσεις αυτές έγιναν ως προσπάθεια πλαγιοκόπησης της Χρυσής Αυγής και προσεταιρισμού ψηφοφόρων της στο πολιτικό του "πορτοφόλι".
defencenet.gr

ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ κ. ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...