Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Ομολογία Real: "Πολιτικές αποφάσεις" να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Εισηγήσεις στον Σαμαρά να τεθεί εκτός νόμου η Χ.Α.

Ξεκίνησαν τον νέο γύρο ψυχολογικού πολέμου εναντίον των Ελλήνων πολιτών τα παπαγαλάκια του Σαμαρά. Μετά τις αποκαλύψεις για το ποιος είναι ο εντολοδότης του, έπεσαν οι όποιες μάσκες νομιμοφάνειας και οι "λαγοί" ομολογούν κυνικά ότι "το αρμόδιο υπουργείο επεξεργάζεται, αν δεν έχει ήδη έτοιμο στα συρτάρια του, σχετικό νομοσχέδιο, ώστε να υπάρξει πλήρης ετοιμότητα σε περίπτωση που ληφθούν οι σχετικές πολιτικές αποφάσεις".

Ουδεμία σχέση λοιπόν έχουν με την δικαιοσύνη οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, πλην των προφανών σχέσεων εξαρτήσεως με επίορκους λειτουργούς της. Πρόκειται για πολιτικές αποφάσεις που εκπορεύονται από το Μαξίμου και ειδικότερα από το περιβάλλον Σαμαρά, με εμπνευστή έναν γνωστό θαμώνα της Συγγρού και έναν ακροαριστερό του ΕΚΚΕ. Αυτό είναι το επιτελείο Σαμαρά που διοικεί τη χώρα και αυτές τις αποφάσεις αναμένεται να λάβει η εγκληματική συμμορία που επί δεκαετίες παράγει Τομπούλογλου και ταλανίζει τον ελληνικό λαό. Κατά τα άλλα και πριν καν διαβούν το κατώφλι του ανακριτή οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής που έχουν κληθεί για τις 11 Ιανουαρίου, η ιστοσελίδα του νεοδημοκράτη Χατζηνικολάου -που εκδίδει τα ... εγκώμια στον Αρη Βελουχιώτη-, προαναγγέλλει ότι "επίκεινται νέες προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής και μάλιστα εντός του Ιανουαρίου".

Ο,τι και να κάνουν, όποια παρανομία και να σκεφτούν ο ελληνικός λαός θα τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει στις επερχόμενες εκλογές. Η χούντα των Σαμαροβενιζέλων τελειώνει.

Ακολουθεί το δημοσίευμα από το enikos.gr

Εισηγήσεις στον Σαμαρά να τεθεί εκτός νόμου η Χ.Α.
Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης
Εισηγήσεις προκειμένου να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, ώστε να μην μπορεί να κατέλθει στις προσεχείς εκλογές, δέχεται ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr.
Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν πως το αρμόδιο υπουργείο επεξεργάζεται, αν δεν έχει ήδη έτοιμο στα συρτάρια του, σχετικό νομοσχέδιο, ώστε να υπάρξει πλήρη ετοιμότητα σε περίπτωση που ληφθούν οι σχετικές πολιτικές αποφάσεις. Τις τελευταίες ημέρες, άλλωστε, εντείνονται οι πληροφορίες ότι επίκεινται νέες προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής και μάλιστα εντός του Ιανουαρίου.

Στο Μέγαρο Μαξίμου, πάντως, επικρατεί μεγάλη ανησυχία για τα υψηλά δημοσκοπικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, παρά την αποκάλυψη του βίαιου και αποκρουστικού προσώπου της συγκεκριμένης οργάνωσης και επεξεργάζονται όλα τα σενάρια ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την αυτοδιοίκηση, πιθανόν και για το ενδεχόμενο πρόωρης βουλευτικής κάλπης.

Στη «γαλάζια παράταξη» υπάρχει ισχυρότατος αντίλογος ως προς τις εισηγήσεις να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, με κορυφαία στελέχη να επισημαίνουν ότι τυχόν απαγόρευσή της –ιδίως, μάλιστα, αν δεν έχει υπάρξει τελεσίδικη δικαστική απόφαση– πιθανότατα θα αποτελέσει «βούτυρο στο ψωμί» της οργάνωσης.

Επιπλέον είναι γνωστό, όπως είχε αποκαλύψει η Realnews, πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος, πριν από τη σύλληψή του, είχε επεξεργαστεί σχέδιο ίδρυσης νέου κόμματος, μετονομασία κατ’ ουσίαν της Χρυσής Αυγής, ώστε να ξεπεράσει τυχόν απαγόρευσή της.

Είναι άγνωστο, πάντως, αν έχει ενημερωθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τον σχεδιασμό αυτό, ενώ έντονες είναι οι ανησυχίες στην αριστερά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews οι σχετικές πληροφορίες για απαγόρευση της Χρυσής Αυγής έχουν περιέλθει σε γνώση της Κουμουνδούρου, γεγονός που ενδέχεται να προκαλέσει «ρωγμές» στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στο εσωτερικό του υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το θέμα.


Πηγή: real.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...