Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Μοίρασε λεφτά και απαίτησε δικαστική αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής ο Αθανασίου

Μοίρασε λεφτά και απαίτησε δικαστική αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής ο Αθανασίου

Θα περίμενε κανείς οι πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας να γίνονται πιο καλυμμένα, προκειμένου να αποφεύγεται ο σκανδαλισμός του κόσμου. Όμως από ότι φαίνεται η Ελλάδα πέρα από  την έκπτωση της σε μπανανία, αρχίζει και έχει και άλλα χαρακτηριστικά τύπου Ουγκάντα, όπως η έλλειψη δημοκρατίας και ελέγχου της εξουσίας, η επικράτηση της αναλγησίας και της αλαζονείας.
Δεν μπορεί να κάνει κανείς άλλο σχόλιο σχετικά με την παρουσία του υπουργού δικαιοσύνης, στις εργασίες της 29ης τακτικής γενικής συνέλευσης της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Εκεί πραγματοποιήθηκε μία πραγματική ύβρις ενάντια στην έννοια της Ελληνικής Δικαιοσύνης, αφού ο υπουργός με αναλγησία παρέβη τα εσκαμμένα τάζοντας ευθέως λεφτά για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Μέχρι αυτού του σημείου έφτασε η παρέμβαση της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη, ώστε να τάζει λεφτά σε όποιον πλήξει τους πολιτικούς της αντιπάλους.
Για να μιλήσουμε συγκεκριμένα ο Υπουργός Δικαιοσύνης σε ένα σημείο του λόγου του απαίτησε την «νηφάλια αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής», λέγοντας ότι «η δικαιοσύνη πρέπει να αντιμετωπίσει με όρους δημοκρατικής νομιμότητας τους αμφισβητίες του δημοκρατικού ιδεώδους». Αντιλαμβανόμαστε βέβαια ότι ο υπουργός έθεσε την δημοκρατία εντός εισαγωγικών στον λόγο του και δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς, αφού ωραία «δημοκρατία» είναι αυτή που σέρνει στα δικαστήρια άνευ λόγου και αιτίας τους πολιτικούς της αντιπάλους.
Αν δεν είχε θέσει σε εισαγωγικά τον όρο «δημοκρατία», ο κ. Αθανασίου, τότε θα έπρεπε να απαιτήσει την προφυλάκιση των ψευδομαρτύρων για το αδίκημα της ψευδορκίας και θα διέτασσε ένορκη διοικητική εξέταση για να δει τους λόγους για τους οποίους η κ. Κουτζαμάνη «ξέχασε» το πραγματικό καταστατικό της Χρυσής Αυγής, που η ίδια είχε παραλάβει και έκανε δεκτό το κουρελόχαρτο που της προσκόμισε ο δημοσιογράφος Ψαρράς. Όμως αντ’ αυτού ο Αθανασίου έκατσε δίπλα στην Κουτζαμάνη δείχνοντας την στήριξη του στην όλη νομική και συνταγματική εκτροπή.
Το επιπλέον σκάνδαλο της όλης βραδιάς είναι ότι αφότου ο Αθανασίου διέταξε στην ουσία την νομική εκτροπή, έδωσε και το κίνητρο για να διεξαχθεί αυτή. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε έχει την διαβεβαίωση των δύο ηγετών της χούντας, Βενιζέλου και Σαμαρά, προκειμένου να «αποκατασταθεί η αδικία της μείωσης των μισθών τους».
Δηλαδή όλοι οι Έλληνες υποφέρουν από τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων τους, ενώ όσοι είναι «χρήσιμοι» στην συγκυβέρνηση για το ξεπούλημα της Ελλάδας και την φτωχοποίηση του Λαού, θα λάβουν «μπόνους». Πότε άραγε ασχολήθηκε η κυβέρνηση με την «αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών» που υπέστησαν οι οικοδόμοι ή οι ταξιτζήδες ή οι ελεύθεροι επαγγελματίες; Προφανώς ποτέ! Όμως θα αυξήσει τους μισθούς των δικαστικών, προκειμένου να την βοηθήσουν στην συνταγματική εκτροπή που ετοιμάζει για να ξεπουλήσει την Ελλάδα στους διεθνείς τοκογλύφους και να παραδώσει τον Λαό σιδηροδέσμιο, σκλάβο στις μεγάλες πολυεθνικές που «θα έρθουν όταν πιάσουμε πάτο», όπως είχε «προφητεύσει» ο Ράιχενμπαχ.
Με αυτά τα αίσχη νομίζουν ότι θα διατηρηθούν στην εξουσία οι υπηρέτες του Μνημονίου. Όμως η αλήθεια είναι ότι με αυτά που κάνουν, δυναμώνουν την Χρυσή Αυγής, αφού πλέον και ο πιο αφελής Έλληνας αντιλαμβάνεται τι γίνεται και από πού έρχονται οι διαταγές για την «αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής».


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/moirase-lefta-kai-apaithse-antimetwpish-ths-chrushs-aughs#ixzz2mXXGKiaf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...