Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ (ΑΠΟ ΤΗΝ… ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ) ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΛΟΓΩ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Greece_Gay_Pride(2)_t607

Γράφει ο Αντίοχος. 
Όπως είναι γνωστό, η επέκταση του «συμφώνου συμβίωσης» για τα ομόφυλα ζευγάρια (δηλαδή ο γάμος των τοιούτων από την… πίσω πόρτα) παραπέμφθηκε στις καλένδες, παρά το ότι οι πρώτες διαρροές μιλούσαν για ευρεία συμφωνία των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, ώστε να καταστεί νόμος του κράτους.
Επίσης, όπως έγινε γνωστό, η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά από υπαναχώρηση της ΝΔ. Που οφείλεται όμως το… πισωγύρισμα των σαμαρικών;
Όπως αποκαλύπτει σχετικά ο «Βηματοδότης» του καθεστωτικού «Βήματος», αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενη από τον πρώην εργατοπατέρα Πρωτόπαπα, τον βουλευτή Τριαντάφυλλο και την γνωστή Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, επισκέφθηκε τον αρμόδιο υπουργό Αθανασίου (αυτόν που προσφάτως χαρακτήρισε τους τοιούτους… «ευπαθή» ομάδα) και του ζήτησε με επιμονή να εισαχθεί ως τροπολογία στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ιδού γιατί το απέρριψε ο υπουργός:
«Η ιστορία έχει ενδιαφέρουσα συνέχεια. Αφού οι πασόκοι εξήγησαν με σαφήνεια τι σημαίνει ο όρος LGBT, ο υπουργός έδειχνε επιφυλακτικός και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία σύμβουλοί του («συντηρητικούς» τους αποκαλούσαν οι της συγκυβέρνησης) προέβαλαν το επιχείρημα ότι «δεν είναι ώρα να ανοίξουμε τέτοιο θέμα», «θα έχει πολιτικό κόστος»  και «θα το εκμεταλλευτεί η Χρυσή Αυγή» και διάφορα άλλα».
Συμπέρασμα: η παρουσία της Χρυσής Αυγής στη βουλή και στο λαό και ο φόβος της περαιτέρω ενίσχυσής της, έχει αποτρέψει πολλές μεγάλες καταστροφές που ήθελαν να επιβάλλουν οι νεοταξίτες. Ακόμα, λοιπόν, κι αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να την… ανακαλύψουμε!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...