Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Έπρεπε να θρηνήσουμε θύματα για να εισακουστούν οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής: Επανέρχεται ο Στρατός στα ελληνοαλβανικά σύνορα!


 
Έπρεπε να θρηνήσουμε θύματα για να εισακουστούν οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής: Επανέρχεται ο Στρατός στα ελληνοαλβανικά!

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη βουλή η Χρυσή Αυγή, οι εκπρόσωποί μας δεν έπαψαν να τονίζουν σε όλους τους τόνους, πως ο Ελληνικός Στρατός πρέπει να επιστρέψει ενεργά στη συνοριακή μας γραμμή. Είχαμε επανειλλημμένως πει ότι οι βαρειά οπλισμένοι με ΑΚ-47 και πολυβόλα κακοποιοί δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από την σχεδόν άοπλη Ελληνική Αστυνομία. Οι καραγκιόζηδες του προ-πο όμως αδιαφόρησαν (και σε κάποιες περιπτώσεις ειρωνεύθηκαν) μέχρι που θρηνήσαμε θύματα. Έπρεπε να χαθεί ο ηρωικόςαστυνομικός από την Φλώρινα στην συμπλοκή με τους αλβανούς εγκληματίες για να κινηθούν οι αρμόδιοι φορείς. Μεταφέρουμε την σχετική είδηση από το έγκυρο defencenet. Σημειώνουμε ότι ο ρυθμός με τον οποίο κινείται η διαδικασία είναι εξαιρετικά βραδύς και προμηνύει αναποτελεσματικότητα:
Να πάψει η περιοχή των Πρεσπών να αποτελεί "ξέφραγο αμπέλι" ειδικά σε δραστηριότητες όπως το λαθρεμπόριο όπλων από την Αλβανία επιχειρεί το ΓΕΣ με την επαναλειτουργία δύο φυλακίων στην περιοχή. Η απόφαση ελήφθη σε ανώτατο επίπεδο μετά την επίσκεψη του Διοικητή Στρατιάς αντιστράτηγου X.Μανωλά στην περιοχή. Ακολούθησε σχετική εντολή από τον Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου  Στρατού Αντιστράτηγο Α.Τσέλιο ο οποίος έδωσε εντολή  να προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες συντήρησης και επισκευής των εγκαταστάσεων των φυλακίων του Αγ. Μηνά στον Πολυάνεμο και του Βροντερού.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη και στα δύο φυλάκια οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και οι αντίστοιχοι Δήμοι συμμετέχουν στις εργασίες χρησιμοποιώντας τεχνικό προσωπικό τους. Όλα αυτά δείχνουν ότι κάτι γίνεται και κάτι αλλάζει και επιτέλους έχουν αναλογιστεί κάποιοι τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στην περιοχή μας. Ήδη το 574 Τάγμα Προκαλύψεως έχει ενισχυθεί με προσωπικό και αναμένεται όπως φαίνεται η περαιτέρω ενίσχυσή του, για να επανδρωθούν με μεγαλύτερη δύναμη τα φυλάκια μας.
Κατ' αυτόν τον τρόπο αναμένεται μέχρι την ερχόμενη άνοιξη να έχουν επαναλειτουργήσει με μόνιμη επάνδρωση προκειμένου να αποτελέσουν έναν "κυματοθραύστη" σε παρακρατικά-εγκληματικά στοιχεία που το μόνο που φοβούνται και υπολογίζουν τελικά, είναι οι στρατιωτικές στολές και η απειλή των όπλων του Στρατού. Η κατάσταση στην περιοχή έχει ξεφύγει από άποψη εισόδου παράνομου οπλισμού (πλην των άλλων παράνομων δραστηριοτήτων όπως εμπόριο ναρκωτικών κλπ) και στις περιοχή ανακαλύπτονται συχνά κρύπτες με όπλα. Και κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται μόνο για λαθρεμπόριο όπλων ή κρύβεται και αποθήκευση όπλων για μελλοντικές ανταρτικές ομάδες του UCC...

ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eprepe-na-thrhnhsoume-thumata-gia-na-eisakoustoun-oi-protaseis-ths-chrushs#ixzz2oXPH7Rqq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...