Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά εγκαλούν τον δήμαρχο για την απόπειρα ματαίωσης της διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά εγκαλούν τον δήμαρχο για την απόπειρα ματαίωσης της διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής
Τα χνάρια της γραφικότητας και μισελληνισμού του Καμίνη φαίνεται ότι ακολουθεί ο δήμαρχος Πειραιά, ο οποίος αντί να κοιτάει την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει ο Πειραιάς ή αντί να κοιτάξει την συνεχώς αυξανόμενη ανεργία που πλήττει τους κατοίκους του, εξαπολύει «κυνήγι» ενάντια στα «φασιστικά» τρόφιμα. Για άλλη μία φορά επεχείρησε να σταματήσει την διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής προς τους Έλληνες που δοκιμάζονται από τις πολιτικές της κυβέρνησης των υποτακτικών της Μέρκελ στην οποία ανήκει και ο δήμαρχος. Θυμίζουμε ότι εκείνη την ημέρα ο δήμαρχος γιουχαρίστηκε από πολίτες τους οποίους εν συνεχεία απείλησε ότι θα δείρει.
Οι εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση στην οποία λένε τα πράγματα, όπως είναι και εγκαλούν τον δήμαρχο για επικοινωνιακές κωλοτούμπες και ότι ακολουθεί εντολές από την Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά. Σας παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση: 

Αξίζει να σημειωθεί επειδή η Χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά είναι πάνω απ' όλα "δημοκρατική" ότι οι εργαζόμενοι κλήθηκαν σε απολογία, επειδή η άποψη τους δεν άρεσε στον Καίσαρα... (εμ... δήμαρχο εννοούσαμε) του Πειραιά. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-ergazomenoi-tou-dhmou-peiraia-egkaloun-ton-dhmarcho-gia-thn-apopeira-mat#ixzz2ouBuW0WC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...