Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Συντριπτικά πρώτος σε ακόμη μια δημοσκόπηση για το Δήμο Αθηναίων ο Ηλίας Κασιδιάρης... 54%!!!!

Σε ακόμη μια δημοσκόπηση ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στο Δήμο Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης καταγράφει συντριπτικά ποσοστά έναντι των υπολοίπων που τίθενται ως... ενδεχόμενοι "αντίπαλοί" του..(καθώς κανένα κόμμα δεν έχει δώσει το χρίσμα αναμένοντας φυσικά το "πράσινο φως" από τον..."Μέγα Διδάσκαλο" ώστε να πορευτούν από κοινού έναντι του... 'απόλυτου κακού').

Αυτή τη φορά η δημοσκόπηση καταγράφεται στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα matrix24 και σε δείγμα 5.000 ψηφισάντων ο Ηλίας Κασιδιάρης βγαίνει ...Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή με ποσοστά που αγγίζουν το 55%!!!

Για προλάβουμε ενδεχομένως κάποιους "γραφικούς" περί "ιστοσελίδας χρυσαυγιτών" τονίζουμε ότι η ιστοσελίδα ανήκει στον άθλιο - κομμουνιστή - πασοκοθρεμμένο Ν. Φελέκη που προ εβδομάδων προέτρεπε τους Έλληνες να "σκοτώσουν τους Χρυσαυγίτες", αφού πρώτα ζητούσε επιτακτικά "να τους κάψουμε, να τους λιώσουμε και να τους θάψουμε"...

Η ψηφοφορία διαφημίστηκε από όλα τα....
παρακρατικά site αναρχοαριστερών συριζαίων όπως το "ΛΕΜΕ ΟΧΙ στη Χρυσή Αυγή" (Facebook) σε αντίθεση με τα Εθνικιστικά - Πατριωτικά που δεν υπάρχει ούτε ένα Link

Η γυναίκα του αγύρτη μιαρού δημοσιογράφου Φελέκη είναι η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαριλένα Κοππά που φροντίζει για περάσουν όλα τα ανθελληνικά εκτρωματικά ευρωπαϊκά νομοσχέδια, συμμετέχοντας ενεργά σε όλες τις αντεθνικές αποφάσεις.

Αφιέρωμα ΕΔΩ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...