Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΕ ΑΠΑΝΩΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ σήμερα με τίτλο "Ο εφιάλτης της Χρυσής Αυγής επιστρέφει" μπουαχαχαχα


Και η πρώτη είδηση του εθνος.gr με τον ίδιο τίτλο... Ταράκουλο μεγάλο...!!!

Το λαμογαίικο συγκρότημα του μεγαλοεργολάβου Μπόμπολα ήταν αυτό που πρωτοστάτησε στην λάσπη και την αισχρή συκοφαντία κατά της ΧΑ από τον θάνατο του Φύσσα και μετά με τις στημένες μαρτυρικές καταθέσεις πληρωμένων μαρτύρων που έλεγαν ότι μαλακία μπορούσε να φανταστεί κανείς, από κέντρα εκπαίδευσης εκδοροσφαγέων μέχρι και πυρηνικά οπλοστάσια της ΧΑ . Το Έθνος είχε φανταστεί μέχρι και την γαλανομάτα Αγγελική της ΔΙΑΣ που τάχα είχε συλλάβει τον Ρουπακιά και την οποία θα βράβευε ο Δένδιας και ο Παπούλιας!!!!!!!

Νόμιζαν οι γελοίοι κονδυλοφόροι αυτοί πως έτσι με αισχρές ψευτιές και συκοφαντίες θα έβλαπταν την ΧΑ και μάλιστα ήταν τόσο ηλίθιοι που νόμιζαν πως ήδη την είχαν εξαφανίσει την ΧΑ και μιλούσαν για εκείνη σε παρελθοντικό χρόνο!!!!

Σήμερα και μετά από απανωτά εγκεφαλικά, γράφουν...:

"Ο εφιάλτης της Χρυσής Αυγής επιστρέφει!

Σήμα κινδύνου προς όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις και τους δημοκρατικούς πολίτες στέλνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis, καθώς η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή επανακάμπτει δυναμικά, αυξάνοντας την εκλογική της δύναμη.Η δολοφονία του ακτιβιστή Παύλου Φύσσα και οι συνεχείς αποκαλύψεις για τη δράση της νεοναζιστικής οργάνωσης την οδήγησαν, προσωρινά όπως αποδεικνύεται, να χάσει μέρος από την εκλογική επιρροή της. Ωστόσο, η στυγερή δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής της έδωσε τη δυνατότητα να είναι το μόνο κόμμα που κερδίζει σχεδόν τρεις ποσοστιαίες μονάδες, φτάνοντας και πάλι σε διψήφιο ποσοστό".

ΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ. ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΧΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ, ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΧΑ ΕΧΕΙ ΟΧΙ 10% ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ...!!!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...