Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Εμετική δήλωση δολοφόνου-τρομοκράτη των "Πυρήνων της Φωτιάς"..."Το χτύπημα στη Χρυσή Αυγή άργησε να γίνει...Πρέπει να συνεχιστούν οι δολοφονίες"

 
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτό το θρασύδειλο μίασμα το "τιμώρησε" η ελληνική δικαιοσύνη με ποινή φυλάκισης 7 ετών!!!! Δηλαδή σε 5 χρόνια θα μπορεί να βγει από τις φυλακές και να...συνεχίσει το έργο των δολοφόνων των 2 Εθνικιστών στο Ν. Ηράκλειο, αφού αυτό ουσιαστικά καλεί να κάνουν όλοι οι "σύντροφοί" του εντός και εκτός κελιών.

Το χτύπημα στη Χρυσή Αυγή άργησε να γίνει”. Αυτό ανέφερε, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο “Βήμα της Κυριακής”, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο σταθμό 105 FM (Αυτοοργανωμένο Ραδιόφωνο Μυτιλήνης), ο κρατούμενος για τρομοκρατική δράση Χρήστος Τσάκαλος, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είχε ηγετικό ρόλο στην οργάνωση “Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς”, που είχε προχωρήσει την περίοδο 2008-2013 σε περισσότερες από 200 ένοπλες επιθέσεις.

Ο Χ. Τσάκαλος είχε συλληφθεί το Μάρτιο του 2011 στη Νέα Ιωνία Βόλου, μαζί με άλλους φερόμενους ως συμμετέχοντες στην ίδια οργάνωση, και μίλησε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Στο διαμέρισμά του Βόλου βρέθηκε βαρύς οπλισμός και προκηρύξεις από τις επερχόμενες νέες τρομοκρατικές ενέργειες των παιδιών από τα Βόρεια Προάστια.

Ερωτηθείς σχετικά με την επίθεση στη Χρυσή Αυγή και την ανάληψη ευθύνης, ο Χ. Τσάκαλος απάντησε: “Επειδή ειπώθηκαν πολλά και γράφτηκαν άλλα τόσα για την εκτέλεση των νεοναζί, εγώ αυτό που μπορώ να πω και να περιοριστώ σε αυτό είναι το εξής:
κάθε στιγμή είναι μια υπέροχη στιγμή επίθεσης κατά των νεοναζί. Οποιοσδήποτε δε χάρηκε με αυτό που έγινε, καλά θα κάνει να αναρωτηθεί τι σημαίνει αναρχικός τελικά και γιατί ο ίδιος λέει ότι είναι αναρχικός και αυτοπροσδιορίζεται έτσι”.
Άλλωστε και με παλαιότερο κείμενο - επιστολή του στη "γιάφκα" του Indymedia ο αναρχικός - δολοφόνος - τρομοκράτης προετοίμαζε το κοινό για τις επόμενες κινήσεις της οργάνωσης..

Για τον αντίκτυπο της επίθεσης στον αναρχικό χώρο, ο Χ. Τσάκαλος σημείωσε ότι “τέτοιες κινήσεις πρέπει να λειτουργούν σαν πυροκροτητής και για τους υπόλοιπους αναρχικούς και να θεωρήσουν ότι η ώρα είναι πάντα τώρα. Πιστεύω -και θα το πω σχηματικά- ότι η επίθεση αυτή άργησε να γίνει στους φασίστες. Όχι απλώς ήταν η ώρα τους, άργησε να γίνει. Γι' αυτό είχαν ξεθαρρέψει τόσο πολύ και είχαν γίνει όλα αυτά”.

Η ξεφτυλισμένη ελληνόφωνη δικαιοσύνη και ο Υπουργός του εγκλεισμού του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των συναγωνιστών Χ. Παππά - Γ. Λαγού θα είναι οι "ηθικοί αυτουργοί" και των επερχόμενων γεγονότων...

Υ.Γ.
Σε 5 χρόνια ίσως αυτό το αναρχικό σκουλήκι βρεθεί εκεί που πρέπει αν το καθεστώς αποκτήσει εθνική χροιά... Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως θα πρέπει να ξυπνήσει ο μαζάνθρωπος!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...