Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Pulse: Πάνω από 15% η Χρυσή Αυγή - Δημοσκόπηση ράπισμα στο αντισυνταγματικό τόξο!

Καταρρέουν καθημερινά τα σχέδια του συστήματος για ανάσχεση της Χρυσής Αυγής. Τα παπαγαλάκια του μνημονίου δεν μπορούν πια να αποκρύψουν τα διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Πριν προχωρήσουμε, να σημειώσουμε πως αναφερόμαστε στην δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που δημοσιεύει η εφημερίδα "Ποντίκι" του Δελλατόλα, του οποίου η εμπάθεια κατά της Χρυσής Αυγής είναι δεδομένη.

Στην εν λόγω δημοσκόπηση που θα δημοσιευτεί αναλυτικά αύριο τα κόμματα καταγράφονται τα εξής ποσοστά:
Σύριζα 23%
ΝΔ 21,5%
Χρυσή Αυγή 15%
Πασόκ 8%
ΚΚΕ 6%
ΑΝΕΛ 4,5%
Δημάρ 3,5%
Αναποφάσιστοι 11%
Αν η αναγωγή αφορούσε και τους αναποφάσιστους, τότε τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου θα έφταναν το 17%. Θεωρείτε λοιπόν δεδομένο - και με βάση την κρυφή ψήφο - ότι το Εθνικιστικό Κίνημα προελαύνει και ξεπερνά το 20% στην επικράτεια. Όπως και να 'χει ακόμα και οι ταγμένοι εχθροί του Κινήματος δεν μπορούν παρά να ομολογήσουν πως μόνο η Χρυσή Αυγή έχει διαρκείς τάσεις ανόδου στην ελληνική κοινωνία, την ίδια στιγμή που τα λοιπά αποκόμματα αποφεύγουν συνεχώς τον Λαό που τους αποδοκιμάζει και σύντομα θα ψάχνουν την ψήφο τους.
Ήδη θεωρείται δεδομένο ότι Δημάρ και Ανέλ δεν θα ξαναδούν βουλή ούτε με το κυάλι και η ΝΔ θα είναι τρίτο κόμμα. Το Εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω... Ερχόμαστε! 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pulsepanw-apo-15-h-chrush-augh-dhmoskophsh-rapisma-sto-antisuntagmatiko-toj#.UjC5m8b8G0o#ixzz2ebx4BgUT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...