Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Θυμήθηκε τις εκλογές ο Σαμαράς: Έργα, όχι λόγια Αντωνάκη...

Το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ είναι τελείως για τα πανηγύρια, κάνοντας έτσι την κυβέρνηση να φαίνεται και γελοία πέρα από επικίνδυνη που είναι έτσι κι αλλιώς. Τα παραδείγματα και τα ευτράπελα άφθονα, όπως παραδείγματος χάριν τα. γαλλικά του πρωθυπουργού στον αέρα, όταν πήγε να ανακοινώσει το επικοινωνιακό τρικ της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση.
Ο Ελληνικός Λαός έχει γίνει πολλάκις μάρτυρας της ανικανότητας των συγκεκριμένων ανθρώπων, όμως από ότι φαίνεται θα γίνει άλλη μία φορά, αφού η εκ των έσω πληροφορημένη «Καθημερινή» ανακοίνωσε το προεκλογικό σύνθημα της ΝΔ από τώρα. Πριν σας το παραθέσουμε ας δούμε λίγο τι σημαίνουν όλα αυτά. Η «Καθημερινή» είναι μία καθεστωτική εφημερίδα μνημονιακής υφής, η πρόσκειται στο παρόν κέντρο εξουσίας που πρεσβεύει η ΝΔ. Συνεπώς, οι όποιες διαρροές θα πρέπει να θεωρούνται ημιεπίσημες, δεδομένου ότι είτε έχουν δοθεί στην εφημερίδα από το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης, είτε έχουν αναπαραχθεί καλή τη πίστη.
Η διαρροή του προεκλογικού συνθήματος της ΝΔ σήμερα δείχνει δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον ότι η ΝΔ ετοιμάζεται για εκλογές μετά τις γερμανικές εκλογές και δεύτερον ότι έχει στηθεί ήδη το σκηνικό της επικείμενης συνεργασίας ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με πλήρη συμφωνία της τρόικας. Το σχέδιο το δημοσιεύει η «Καθημερινή» λέγοντας ότι ο Σαμαράς θα ασκήσει βέτο σε νέα μέτρα και θα κατέβει σε εκλογές με σύνθημα «όχι νέο μνημόνιο, όχι νέα μέτρα». Το σύνθημα αυτό και οι προεκλογικές εξαγγελίες Σαμαράς θα στρώσουν το χαλί για την συνεργασία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, βάσει μίας ψευδεπίγραφης αντιμνημονιακής βάσης. Έτσι οι δήθεν αντιμνημονιακοί της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστούν για να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή και αμέσως μετά τις εκλογές θα ψηφίσουν τα μέτρα που θα τους επιβάλλει η τρόικα.
Πάντως θα έχει αξία πραγματική να δούμε την ΝΔ να κατεβαίνει στις εκλογές με αντιμνημονιακό σύνθημα, αφότου έχει ψηφίσει δύο μνημόνια και αντίστοιχους εφαρμοστικούς και μεσοπρόθεσμα. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι που λένε. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/etoimazetai-gia-ekloges-to-epikoinwniako-epiteleio-samara-tha-gelasei-kai-t#.UiRdbNLZjVo#ixzz2dj8GU6CP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...