Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΕΛΙΓΑΛΑ- ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ!


601382_1415610265328735_1589652722_n
Τις παραμονές της εκδήλωσης τιμής και μνήμης των αγρίως σφαγιασθέντων Ελλήνων από τους βουλγαροκομμουνιστές στην Πηγάδα του Μελιγαλά, στις οποία αναμένεται να παραστούν χιλιάδες εθνικιστές, ο (φον) Αντωνάκης επιχειρεί να τους κατατρομοκρατήσει, δια του «κομιστή» (και πρώην κνίτη) Θέμου Αναστασιάδη. Έτσι, λοιπόν, το «Πρώτο Θέμα» («Πρώτο Ψέμα») έχει την παρακάτω προβοκατόρικη είδηση:

«Άπαντες παρόντες» αναφέρεται ρητά στην ανακοίνωση του κόμματος – Φόβοι για τυχόν έκτροπα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης
Εκδήλωση, όπου φιλοδοξεί να κάνει επίδειξη δύναμης, ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή την Κυριακή, στο Μελιγαλά, όπου πριν από 69 χρόνια γράφτηκε μία από τις τραγικότερες και πιο φριχτές σελίδες της ελληνικής ιστορίας…
Παράγοντες της περιοχής, πάντως, εκφράζουν την ανησυχία τους για τυχόν έκτροπα που θα αμαύρωναν περισσότερο τη θλιβερή αυτή επέτειο, αφού ήδη το κλίμα είναι τεταμένο μετά και τα επεισόδια των τελευταίων ημερών, με πρωταγωνιστές μέλη της Χρυσής Αυγής σε Θεσσαλονίκη και Πέραμα, καθώς και την πρόσφατη εκδήλωση στις Θερμοπύλες»
.
Εφόσον οι κομμουνιστές (και οι «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις») είναι ελάχιστοι στην ευρύτερη περιοχή, τα δε σαμαρόσκυλα αποκλείεται να κάνουν το λάθος και να εμφανιστούν αύριο σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων, με ποιους υπάρχει περίπτωση να γίνουν επεισόδια; Προφανώς με κανέναν. Αλλά, νομίζουν οι ορντινάτσες του (φον) Αντωνάκη η φήμη περί επεισοδίων θα αποτρέψει τον κόσμο να παρευρεθεί μαζικά. Κούνια που τους κούναγε!

(ΥΓ) 1: Αύριο όλοι στην Πηγάδα, για να τους απαντήσουμε με το δικό μας τρόπο! Να μη λείψει κανείς!

(ΥΓ) 2: «Τα επεισόδια με πρωταγωνιστές μέλη της Χρυσής Αυγής σε Θεσσαλονίκη…». Το παπαγαλάκι αναφέρεται προφανώς στην επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία του κινήματος από αναρχοκομμουνιστές μεταμφιεσμένους σε… παοκτζήδες!
601382_1415610265328735_1589652722_n

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...