Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Νόμιμα και... ηθικά - 200 δισ. ευρώ έβγαλαν τα κομματόσκυλα στην Ελβετία!

σσ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

Νόμιμα και... ηθικά - 200 δισ. ευρώ έβγαλαν τα κομματόσκυλα στην Ελβετία!
Άρθρο της αυστριακής εφημερίδας Der Standart, με αφορμή γαλλικό ντοκιμαντέρ σχετικό με την φοροδιαφυγή στην Ευρώπη, αναφέρεται στα τεράστια ποσά τα οποία έβγαλαν σε ελβετικές τράπεζες Έλληνες καταθέτες, κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.
Οι υπεύθυνοι της αυστριακής εφημερίδας αποκαλύπτουν πως στις ελβετικές τράπεζες, τις οποίες χαρακτηρίζει ως «μεγάλες κερδισμένες της ευρωπαϊκής φοροδιαφυγής», οι καταθέσεις Ελλήνων αγγίζουν τα 200 δισ. ευρώ, γεγονός το οποίο συνεπάγεται την απώλεια εσόδων από φόρους για το ελληνικό κράτος. Πρόκειται επί της ουσίας, για το μείζον ζήτημα της μεταφοράς τεράστιων ποσών από την Ελλάδα προς τις τράπεζες του εξωτερικού, από την χρονική περίοδο της εκκίνησης των συζητήσεων για την υπαγωγή της Ελλάδος στο μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ και κατά τις κατοπινές υπογραφές των μνημονίων.
Καθένας αντιλαμβάνεται, εκείνοι οι οποίοι έβγαλαν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό, δεν είναι ούτε τα χαμηλά, ούτε τα μεσαία εισοδηματικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, τα οποία και υποχρεώνονται σε ατέλειωτες, άδικες και ατελέσφορες θυσίες, συμφώνως προς τις παράλογες απαιτήσεις της κυβέρνησης των υποτακτικών της Τρόικα. Βεβαίως, εκείνοι οι οποίοι προχώρησαν στη μεταφορά των χρημάτων τους σε τράπεζες εκτός Ελλάδος, είναι αυτοί που ευεργετήθηκαν δεόντως από το Καθεστώς της διαφθοράς και της μίζας και φυσικά, αυτοί οι οποίοι διέθεταν το προνόμιο της εσωτερικής πληροφόρησης για τις επικείμενες κινήσεις της κυβέρνησης.
Κι ενώ αυτοί οι «πονηροί» του πολιτικοοικονομικού συστήματος παραμένουν όχι μόνον ατιμώρητοι αλλά και ανώνυμοι ακόμη, ελέω της επιχειρούμενης απόκρυψης των στοιχείων τους από το διεφθαρμένο Καθεστώς της ρεμούλας, ο Ελληνικός Λαός καλείται να αποδεχτεί νέα φοροεισπρακτικά μέτρα, βιώνοντας στο πετσί του την φτώχεια, την εξαθλίωση και την ανεργία.
Οι ξένοι, στην Ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο, αποκαλύπτουν αυτά τα οποία στην Ελλάδα επιδιώκει να αποκρύψει το ένοχο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, το γεγονός δηλαδή πως η πολιτική εξουσία και η οικονομική ελίτ της χώρας είναι βυθισμένες στη διαφθορά, πλουτίζουν δε, από το αίμα και τις θυσίες του Ελληνικού Λαού. Είναι λοιπόν απολύτως φυσικό, το ένστικτο επιβίωσης του Λαού μας να στρέφει τους Έλληνες προς τη μοναδική δύναμη τιμωρίας των φαύλων. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/200-dis.-eurw-ebgalan-ta-kommatoskula-sthn-elbetia-kai-oi-mnhmoniakoi-zhtou#.UjNvI8b8G0o#ixzz2enxvReWI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...