Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Αποθεώθηκε η Χρυσή Αυγή στον Μελιγαλά από χιλιάδες Έλληνες πατριώτες και συγγενείς των θυμάτων

Απάντηση στους ψεύτες της Συγγρού: μόνο ο κομματικός σας δήμαρχος και άλλα 2 κομματόσκυλα του Σαμαρά έφυγαν κακήν-κακώς από τον χώρο μέσα σε θύελλα αποδοκιμασιών, αμέσως μόλις προσέβαλαν την μνήμη των νεκρών
ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ
Βίντεο από το πέρας της εκδήλωσης με τον Εθνικό μας Ύμνο. Χιλιάδες Έλληνες - περισσότεροι από κάθε άλλη φορά - δίνουν δυναμικό παρόν. Η καλύτερη απάντηση στα παπαγαλάκια της Συγγρού που μας φλόμωσαν στο ψέμα, ότι δήθεν «η εκδήλωση διακόπηκε, αποχώρησαν οι συγγενείς των θυμάτων κλπ…». Μια ζωή καραγκιόζηδες….
Βοούν από χθες τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής για… «έκτροπα της Χρυσής Αυγής στον Μελιγαλά». Λένε μάλιστα και τεράστια ψέματα, όπως ότι αποχώρησαν από την εκδήλωση οι συγγενείς των θυμάτων. Μοναδική απάντηση στις ανοησίες τους τα τηλεοπτικά πλάνα που δείχνουν χιλιάδες Έλληνες πολίτες να πλημμυρίζουν τον χώρο και στο τέλος να καταχειροκροτούν την αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής.
Γιατί έφυγε κακήν-κακώς ο ανιστόρητος δήμαρχος Οιχαλίας
Όπως ακούγεται ξεκάθαρα στο βίντεο, ο δήμαρχος Οιχαλίας πήρε τον λόγο για να προσβάλει την μνήμη των θυμάτων του Μελιγαλά. Μίλησε για… «δύο αντιμαχόμενες παρατάξεις που ταλαιπώρησαν την Ελλάδα». Εξομοίωσε τα θύματα με τους θύτες ο ανιστόρητος πολιτικάντης. Ορθώς ο συναγωνιστής Παναγιώταρος τον αποκάλεσε καραγκιόζη. Ούτε κομμουνιστής δεν θα τολμούσε να πει τέτοια πράγματα στον χώρο του μαρτυρίου χιλιάδων αθώων, ανάμεσά τους και ανηλίκων παιδιών, γυναικών και υπερηλίκων. Η αλήθεια είναι πως μόλις ακούστηκε η παραπάνω υβριστική αναφορά αντέδρασαν πριν από εμάς οι ηλικιωμένοι συγγενείς των θυμάτων. Ένας εξ αυτών μάλιστα αποχώρησε μόλις πήρε τον λόγο ο δήμαρχος. Οι πρώτοι που αποκάλεσαν τον δήμαρχο και την κουστωδία του «καραγκιόζηδες» ήταν ηλικιωμένοι κάτοικοι της περιοχής. Φώναζαν μάλιστα: «τον Σταυρό να φτιάξεις ρε…» καταγγέλοντας την άρνηση του δημοτικού συμβουλίου να φροντίσει το μνημείο. Όλα αυτά φαίνονται ξεκάθαρα στο βίντεο.
Ταυτόχρονα με την παρέμβαση του συναγωνιστή Παναγιώταρου, χιλιάδες πολίτες φωνάζουν ρυθμικά κατά του δημάρχου: «Αίσχος – Αίσχος!». Τελικά ο εκλεκτός του Σαμαρά έφυγε κακήν-κακώς από το σημείο και τον ακολούθησαν δύο μόλις κομματόσκυλα (ο αντιδήμαρχος και κάποιος παρατρεχάμενος), τα οποία κατευθείαν κλήθηκαν να κάνουν δηλώσεις και είχαν την τιμητική τους το βράδυ σε όλα δελτία ειδήσεων της διαπλοκής. Οι χιλιάδες Έλληνες που παρέμειναν στο μνημείο αποθέωσαν την Χρυσή Αυγή και καταχειροκρότησαν την ομιλία του εκπροσώπου μας, συναγωνιστή Κασιδιάρη.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε κανονικά με καταθέσεις στεφάνων και με τον εθνικό μας ύμνο. Να μας απαντήσει ο δήμαρχος Οιχαλίας πόσες φορές είχε πατήσει ποτέ το πόδι του στις εκδηλώσεις μνήμης του Μελιγαλά προτού εκλεγεί δήμαρχος (μην αναρωτιέστε, δεν το είχε πατήσει ποτέ…). Όλοι αυτοί οι κομματικοί παραγοντίσκοι θυμούνται τα θύματα μόνο για τις ψήφους και τα δημαρχιλίκια. Σε αντίθεση με εμάς τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, που κρατήσαμε ζωντανές αυτές τις εκδηλώσεις μνήμης στα πιο δύσκολα χρόνια, όταν οργίαζε η ανθελληνική προπαγάνδα (δεξιών και αριστερών). Τέλος, υπενθυμίζουμε στα κοπρόσκυλα του κατεστημένου ότι συγγενείς των θυμάτων είμαστε και εμείς, τα μέλη και τα στελέχη των Τοπικών Οργανώσεων της Χρυσής Αυγής στην Μεσσηνία. Να το βουλώσουν λοιπόν οι άθλιοι υβριστές μας και να μην ξαναπιάσουν στο στόμα τους, όσους σφαγιάστηκαν στην πηγάδα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apothewthhke-h-chrush-augh-ston-meligala-apo-chiliades-ellhnes-patriwtes-ka#.UjdC-cb8G0o#ixzz2f4wUxfOD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...