Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΡΑΣΟΣ ΔΗΜΑΡ: ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ – ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ;

Τελικά έχουν περίσσευμα θράσους οι αμερικανοκομμουνιστές της ΔΗΜΑΡ (ΔΗΜΑΡ)! Εν όψει, λοιπόν, του χειμώνα που έρχεται, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν την κατάργηση της εξίσωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης για το πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης:
«…Είναι ένα μέτρο που απολογιστικά αποδείχθηκε ολωσδιόλου λανθασμένο. Επιβάρυνε δραματικά τις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών κυρίως των κατοίκων των ορεινών περιοχών και της βόρειας Ελλάδας, είχε αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και κυρίως δεν είχε αρνητική δημοσιονομική επίπτωση μια και πάνω από 200 εκατομμύρια Ευρώ εισπράχθηκαν λιγότερα από ΦΠΑ λόγω μειωμένης κατανάλωσης… Το μέτρο πρέπει να καταργηθεί . Καμία τροπολογία για διεύρυνση κριτηρίων ή για μεθόδους προπληρωμής δεν θα είναι αποτελεσματική…».
Και γιατί δεν τα έλεγαν αυτά πέρσι το χειμώνα που ξεπάγιασε ο κοσμάκης; Αν όχι από την αρχή, έστω και στα μισά του χειμώνα, όταν αποδείχτηκαν στην πράξη όλα όσα περιγράφονται στην τωρινή ανακοίνωσή τους; Γιατί τότε συγκυβερνούσαν! Κι ως γνωστόν, όταν τρώνε δε μιλάνε και το πιάτο τους κοιτάνε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...