Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ, Ο ΝΕΟΣ… ΦΑΣΙΣΤΟΦΑΓΟΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ!


Γράφει ο Αντίοχος.

Βρε, βρε, βρε, ο κύριος Μάκης έπιασε δουλειά αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον (φον) Αντωνάκη στην πιάτσα Συγγρού, στην οποία του χρέωσε με 108 την… ανάσχεση της Χρυσής Αυγής. Γράφει σχετικά ο χθεσινός «Βηματοδότης»:
Βορίδης κατά Χρυσής Αυγής
«Τι δουλειά έχουν οι χρυσαυγίτες στον Γράμμο, στο Βίτσι και στον Μελιγαλά;» διερωτάται ο κ. Μ. Βορίδης, μη μπορώντας, όπως λέει, να ανεχθεί άλλο όλες αυτές τις ακραίες φιέστες, τα εθνικοσοσιαλιστικά πανηγυράκια  και τα εμφυλιοπολεμικά παραληρήματα που οργανώνει κάθε λίγο και λιγάκι η Χρυσή Αυγή. «Αλήθεια, τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί και οι ιδέες τους στον Γράμμο; Μήπως αυτοί που πολέμησαν ήταν συνεργάτες των ναζί, οπαδοί του εθνικοσοσιαλισμού; Δεν πολεμούσαν για τη δημοκρατία και την ελευθερία; Τα θύματα του κομμουνισμού στον Μελιγαλά μήπως ήταν εθνικοσοσιαλιστές; Δεν υπερασπίζονταν τις αξίες της ελευθερίας, δεν πολεμούσαν για μια δημοκρατική Ελλάδα;».
Ότι και να λέει ο κύριος Μάκης, ένα είναι το σίγουρο: πως οι ήρωες και οι μάρτυρες του αντικομμουνιστικού αγώνα δεν έδωσαν την ψυχή τους και το αίμα τους για να βλέπουν την αφεντιά του και τους ομοίους του να χαριεντίζονται ξεδιάντροπα με τους κομμουνιστές!
(ΥΓ) 1: Μου’ χει κάτσει! Τι εννοούσε ο («γάτος» στα λογοπαίγνια) Γ. Καρατζαφέρης όταν δήλωνε πως «Ο Μάκης Βορίδης πέρασε τράνζιτ από τον ΛΑΟΣ»; Πως του ’ρθε αυτό το «τράνζιτ»; Τυχαία; Δε νομίζω!
(ΥΓ) 2: Που θα μου πάει, θα το βρω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...