Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Παραλήρημα στον ΣΚΑΪ για Θερμοπύλες: φοβισμένη δήλωσε η Παναγιωταρέα... ΒΙΝΤΕΟ

Παραλήρημα στον ΣΚΑΪ για Θερμοπύλες: φοβισμένη δήλωσε η Παναγιωταρέα... ΒΙΝΤΕΟ
Ο... δήθεν τρόμος ήταν το κυρίαρχο συναίσθημα που επικράτησε χθες στο τηλεοπτικό στούντιο του ΣΚΑΪ κατά την παρουσίαση του ρεπορτάζ για την τελετή Μνήμης της Χρυσής Αυγής στις Θερμοπύλες. Σε ένα πρόχειρα κομμένο και ραμμένο τηλεοπτικό ρεπορτάζ με επιβλητική μουσική υπόκρουση και υπονοούμενα για "ναζιστικούς χαιρετισμούς"και... κου-κλουξ-κλαν οι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι επιχείρησαν αποτυχημένα να κάνουν το άσπρο - μαύρο και να παρουσιάσουν μια λαμπρή εκδήλωση Τιμής ως φεστιβάλ τρόμου και μίσους.
Αξιοσημείωτος είναι ο σχολιασμός της πάντα καθεστωτικής δημοσιογράφου Παναγιωταρέα και της συριζαίας Καλογερόπουλου. Οι δυο κυρίες που συνήθως "μαλλιοτραβιούνται" στα παράθυρα του ΣΚΑΪ για οποιοδήποτε θέμα της πολιτικής επικαιρότητας στην συγκεκριμένη περίπτωση κινήθηκαν στο ίδιο μοτίβο ότι η Χρυσή Αυγή είναι δηλαδή επικίνδυνη και προκαλεί τρόμο. Το "συνταγματικό τόξο" ενώνει...
Ακόμη, η πολυθεσίτισα καθηγήτρια δημοσιογραφίας καταστρατήγησε κάθε έννοια δεοντολογίας, αναφερόμενη στους χαρακτηρισμούς του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για το σάπιο καθεστώς των πολιτικάντηδων ως "ελλαδιστάν" και "ψευτορωμαίικο". Η Άννα Παναγιωταρέα θεώρησε υποτιμητικούς τους χαρακτηρισμούς που έκανε, όπως είπε, ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος για την Ελλάδα και δεν τους αποδέχεται.
Κυρία καθηγήτρια, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής αυτούς τους χαρακτηρισμούς τους έδωσε για το φαύλο καθεστώς των πολιτικάντηδων και όχι για την Πατρίδα και τον Λαό μας. Τόνισε συγκεκριμένα, επί της ευκαιρίας της εκδήλωσης, πως η ανύπαρκτη ελληνική πολιτεία ουδέποτε τίμησε τους αρχαίους προγόνους Ήρωες που έπεσαν στις Θερμοπύλες και γι΄ αυτό είναι "ελλαδιστάν" και "ψευτορωμαίικο" και όχι ελληνικό κράτος που θα όφειλε να σέβεται την ιστορία του. Αν είχατε κάνει σωστό ρεπορτάζ, διασταύρωση και είχατε ανατρέξει στην πηγή, θα διαπιστώνατε σε τι αναφέροταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Όταν όμως απλά κάνετε ένα βιαστικό προκατειλημμένο σχόλιο, λογικό είναι με τα λεγόμενά σας να διαστρεβλώνετε την αλήθεια και να παραπλανείτε το κοινό.
Γιατί σας παραξένεψε και σας πρόσβαλε ο χαρακτηρισμός "ψευτορωμαίικο"; Υποτίθεται ότι γνωρίζετε την ρήση του Πατροκοσμά του Αιτωλού: «Θά ΄ρθει πρώτα ένα ψευτορωμαίικο· να μη το πιστέψετε· θα φύγη πίσω». Τέλος, γιατί πήρατε ως προσωπική προσβολή την αναφορά στο καθεστώς των πολιτικάντηδων και νιώσατε την ανάγκη να απολογηθείτε;
Το ίδιο... τρομαγμένη βέβαια εμφανίστηκε και η "αντικειμενική" Καλογεροπούλου. "Αν συνεχίσει έτσι η Χρυσή Αυγή θα φοβίσει τον κόσμο και θα χάσει ψήφους". Η αποστομωτική απάντηση βέβαια ήρθε από τον πιο ρεαλιστή Ευαγγελάτο, ο οποίος ενημέρωσε το πάνελ: "Μέχρι τώρα πάντως βλέπουμε το ακριβώς αντίθετο"... Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να αλλάξει και θα συνεχίζει να λέει και να πράττει αυτά που πιστεύει, όπως έκανε εδώ και 30 χρόνια. Καμιά άνοδος δεν θα μετατρέψει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σε αστικό κόμμα και θα συνεχίζει απροσκύνητο τον Αγώνα μέχρι τη Νίκη!
Να τονίσουμε πως KANENA κανάλι πλην του ΣΚΑΪ δεν έδειξε κανένα πλάνο από την εκδήλωση στις Θερμοπύλες ως όφειλε, από την στιγμή μάλιστα που πραγματοποιήθηκε και ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί καταστρατήγησαν για ακόμα μια φορά τους κανονισμούς του ΕΣΡ και δεν πρόβαλαν την δράση ενός νομίμου εκλεγμένου κοινοβουλευτικού κόμματος. Δεν έχουμε, βέβαια, την ψευδαίσθηση πως και ο εν λόγω σταθμός που έπαιξε το θέμα το έκανε για λόγους πολυφωνίας. Απλά, περίμεναν όλοι να πάρουν γραμμή λασπολόγησης και μετά να το προβάλλουν, ειδάλλως θα το είχαν δείξει την Δευτέρα και όχι την Τρίτη, ετεροχρονισμένα δηλαδή.
Καθώς φαίνεται ο λόγος που απεκρύβησαν τα τηλεοπτικά πλάνα από την λαμπρή τελετή των Θερμοπυλών είναι πράγματι ο τρόμος. Όχι όμως ο τρόμος από τις δάδες και την... κου - κλουξ - κλαν, αλλά ο τρόμος να δείξουν το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής στο ευρύ κοινό, γεγονός που θα ανύψωνε το ηθικό, θα αφύπνιζε ακόμα περισσότερους Έλληνες και σήμανε την οριστική κατάρρευση του σαθρού καθεστώτος.  


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/fobise-thn-anna-panagiwtarea-h-eikona-tou-flegomenou-maiandrou-binteo#.UjC5ocb8G0o#ixzz2ebxOel8T

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...