Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

11 Σεπτεμβρίου 2001 - 11 Σεπτεμβρίου 2013: Οι τραγικές ειρωνείες της Ιστορίας

11 Σεπτεμβρίου 2001 - 11 Σεπτεμβρίου 2013: Οι τραγικές ειρωνείες της Ιστορίας
Τέτοια μέρα, 11 Σεπτεμβρίου, πριν από 12 ακριβώς χρόνια δύο αεροπλάνα έπεσαν στους λεγόμενους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, προκαλώντας κατάρρευση τους και οδηγώντας στον θάνατο περίπου 3000 ανθρώπους. Για συντονισμένη αυτή αεροπειρατεία - τρομοκρατική ενέργεια είχε κατηγορηθεί τότε η ισλαμιστική οργάνωση Αλ Κάιντα, γεγονός που οδήγησε στην μετέπειτα εισβολή των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν, προκειμένου να διαλυθεί η εν λόγω τρομοκρατική οργάνωση. Βεβαίως εκείνη την εποχή είχαν ανθίσει πολλά σενάρια σχετικά με τους υπαιτίους της τρομοκρατικής ενέργειας, από τα οποία πολλά καταδείκνυαν την αμερικανική κυβέρνηση.
Σκοπός μας σήμερα δεν είναι η ανάλυση αυτών των σεναρίων ή των αντίστοιχων της αμερικανικής κυβέρνησης. Αντιθέτως αυτό που αξίζει να καταδειχτεί είναι η αντιστοιχία με την σημερινή εποχή και την τραγική ειρωνεία της παγκόσμιας διπλωματίας, που γελάει στα μούτρα των χιλιάδων νεκρών της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου.
Σήμερα, 12 χρόνια μετά την εισβολή των αμερικανών στο Αφγανιστάν, ετοιμάζεται μία άλλη εισβολή, στην Συρία. Αυτή την φορά το σχέδιο των αμερικανοσιωνιστών είναι διαφορετικό, πιο «ώριμο». Τότε είχαν απλά εισβάλλει σε μία χώρα, χρησιμοποιώντας ένα πρόσχημα, για να προωθήσουν τα γεωπολιτικά τους συμφέροντα. Τώρα διέθεσαν χιλιάδες πρακτόρων από Τουρκία, Αλβανία, Τσετσενία κλπ για να πραγματοποιήσουν μία δήθεν εξέγερση, την οποία την υποστήριζαν ενίοτε και στρατιωτικές δυνάμεις από το Ισραήλ και την Τουρκία.
Μέσα στις δυνάμεις, αυτές, των ακραίων ισλαμιστών είναι και ο ένοχος της τρομοκρατικής επιθέσεως της 11ης Σεπτεμβρίου, η Αλ Κάιντα, η οποία συμμετέχει με αρκετά τμήματα της στον αμερικανοσιωνιστικό αγώνα. Ειρωνικό; Ίσως! Όμως για ποιον; Για τους ισλαμιστές της Αλ Κάιντα, που κατάντησαν σκυλάκια των αμερικανοσιωνιστών, αν υπήρξαν στην πραγματικότητα οτιδήποτε άλλο κατά το παρελθόν; Ή μήπως η ειρωνεία πέφτει πάνω στους αμερικανούς στρατιώτες που πολέμησαν κάποτε, νομίζοντας ότι πολεμάνε την τρομοκρατία;
Το σίγουρο είναι ότι σήμερα στις 11 Σεπτεμβρίου του 2013, ο κόσμος είδε φανερά το που μπορούν να φτάσουν οι αμερικανοσιωνιστές για να προωθήσουν τα συμφέροντα τους. Μία προβοκατόρικη ενέργεια από τους ισλαμιστές πράκτορες τους ίσως γίνει το έναυσμα για άλλη μία επιχείρηση του σιωνιστικού ιμπεριαλισμού, στον δρόμο προς το Ιράν. Αυτοί είναι οι «σύμμαχοι» στους οποίους δίνει «γη και ύδωρ» ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς, ο Τσίπρας και τα υπόλοιπα τσιράκια του «συνταγματικού τόξου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...