Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΓΟΣ… ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

stoyrnaras_koyrema_katathesewn


Θρασύς; Προκλητικός; Αλαζόνας; Αποτυχημένος; Δουλοπρεπής; Όλα αυτά αγαπητοί πατριώτες, αλλά πάνω από όλα, ο Κατάλληλος Άνθρωπος στην Κατάλληλη Θέση για την επιτυχία του Ξεπουλήματος και της Φτωχοποίησης της Χώρας, αυτό είναι ο Γιάννης Στουρνάρας Τσάρος της Ελληνικής Οικονομίας’ και ‘Μάγος των Οικονομικών’.

Πως αλλιώς να χαρακτηριστεί το υποκείμενο αυτό που στις ημέρες του, οδηγεί την χώρα σε παγκόσμιο ρεκόρ Ανέργων σε σχέση με τον Πληθυσμό της Χώρας και τους ικανούς προς εργασία. Τους Συνταξιούχους στα σκουπίδια για φαγητό, τους στρατιωτικούς στην εξαθλίωση, τους όποιους εργαζόμενους στην αναμονή Μηνών για να πληρωθούν.
Το δημόσιο χρέος υπό των ημερών του έχει φτάσει σε δυσθεώρητα μεγέθη, μάλιστα κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013 ξεπερνά τα 321δις. Ο δε, δανεισμός της χώρας έφτασε στο 180% του ΑΕΠ.
Και ενώ όλα τα παραπάνω οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή της Ελλάς, ο κύριος αυτός με επικοινωνιακά τρικ και την υψηλή προστασία του Φον Αντωνάκη και του Εθνοκαταστροφέα Βενιζέλου(Είναι αυτοί όμως οι αληθινοί προστάτες του; Ή η Μέρκελ και το ΔΝΤ ορίζουν την Μαριονέτα;)συνεχίζει ακάθεκτος την εγκληματική του πράξη.
Μιλά για νέα βοήθεια αν χρειαστεί και η οποία θα φτάσει στο ποσό των 10δις, μικρότερο κατά πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα Μνημόνια όπως χαρακτηριστικά σημειώνει. Τονίζει δε, ότι δεν θα συνοδευτεί με νέα μέτρα αυτή η χείρα βοηθείας από τα ξένα κέντρα Τοκογλυφίας. Αμφιβάλω αν πιστεύει και ο ίδιος αυτά που λέει.
Ποιος όμως είναι ο Οικονομολόγος Στουρνάρας Ιωάννης;
Γιατί έχει την Σημασία της η Ιστορία της επαγγελματικής του πορείας πριν οδηγηθεί στην σημερινή του Θέση. Και τεκμηριώνεται μέσα από την πορεία του Ανδρός η αρχική μου τοποθέτηση. Ο Κατάλληλος Άνθρωπος στην Κατάλληλη Θέση.
Αγαπημένο παιδί του Ιερέα της Διαπλοκής Κώστα Σημίτη (για τους Γνώστες Ααρών Αβουρί), μαγείρεψε μαζί του την είσοδο στην ΟΝΕ. Σφραγίζοντας έτσι την απ’ αρχή του τέλους για την Χώρα.
Κουμπάρος του πρώην καθηγητή του, Γιάννου Παπαντωνίου και όντας πιστός στον Κώστα Σημίτη, επιβραβεύεται

για τις υπηρεσίες του, λαμβάνοντας την προεδρία της Εμπορικής Τραπέζης. Ήταν μάλιστα τέτοια η επιτυχής παρουσία του, που όταν παρέδωσε την προεδρία της Δεύτερης σε Μέγεθος Ελληνικής Τράπεζας αυτή ήταν έτοιμη να κλείσει, με αποτέλεσμα να πουληθεί στην Credit Agricol.

Ο Κύριος Κόπερφιλντ όμως ήταν παρόν και στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου ως συνεργάτης της αμαρτωλής Χρηματιστηριακής «ΚΑΠΠΑ».
Ο Εντολοδόχος αυτός που σαν άλλος κυνηγός κεφαλών, έχει βαλθεί να μην αφήσει όρθιο κανέναν Έλληνα, φροντίζει για εκείνον να υπάρχει Έπαυλη στην Κηφισιά και Βίλα στην Σύρο ώστε να μπορεί υπό την λάμψη της πολυτέλειας, να προετοιμάζει τα μαγικά του, που τόσο χρήσιμα φάνηκαν στην εξαφάνιση τραπεζών και τώρα στην Εξαφάνιση ενός Ολόκληρου Λαού.
Δεν θα του γίνει όμως το Χατίρι. Δεν θα του το επιτρέψουμε εμείς οι Εθνικιστές.

Πηγή: xeironioslavi.blgspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...