Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Η Νέα Πασοκρατία ετοιμάζει νέους ψηφοφόρους με ελληνοποιήσεις λαθρομεταναστών

Κοντά στη νομιμοποίηση 150.000 αλλοδαποί! Αποφασισμένος να προχωρήσει στη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε 150.000  λαθρομετανάστες που ζουν στην Ελλάδα είναι ο πασόκος αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών Γρηγοράκος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γρηγοράκος έχει σημαία τις θέσεις του αμερικανού προέδρου Ομπάμα για το μεταναστευτικό. Ήδη έχει συζητήσει το θέμα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Βενιζέλο ενώ έχει ενημερωθεί και το Μαξίμου.

Οι αλλοδαποί που έχουν υποβάλει τα χαρτιά τους στην αρμόδια αρχή και απομένει το τελικό στάδιο νομιμοποίησής τους, δηλαδή ο νέος Κώδικας μετανάστευσης, ανέρχονται σε 152.409! Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, αναλυτικά κατά έτος οι.....
αιτήσεις των λαθρομεταναστών που πρόκειται να νομιμοποιηθούν από το λαθρολάγνο καθεστώς είναι: 8.945 το 2006, 5.590 το 2007, 6.664 το 2008, 5.217 το 2009, 16.810 το 2010, 18.445 το 2011, 60.120 το 2012 και 30.618 το 2013.
Η δικομματική κυβέρνηση επιθυμεί να ξεπεράσει τον «σκόπελο» περί νόμου ιθαγένειας, που είχε προκαλέσει τριγμούς στο προηγούμενο σχήμα, με τον νέο κώδικα μετανάστευσης και να εξασφαλίσει την συναίνεση των κυβερνητικών βουλευτών και όχι μόνο… Το νομοσχέδιο αναμένεται να φέρει στην Βουλή, υπουργός εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης στα τέλη Αυγούστου ή το αργότερο στις αρχές Σεπτεμβρίου μετά από εισήγηση του αναπληρωτή Γρηγοράκου ενώ τυπικά αναμένεται το «πράσινο φως» και από το Μέγαρο Μαξίμου. Στόχος των ιθυνόντων είναι στο νομοθέτημα αυτό να συμφωνήσουν όλα τα κόμματα του «λαθρομεταναστευτικού τόξου».
Υπενθυμίζουμε ότι ο Σαμαράς προεκλογικά έλεγε ότι «πρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας που έχουν καταληφθεί από παράνομους λαθρομετανάστες και θα καταργήσουμε το νόμο του Ραγκούση για την ιθαγένεια». Σήμερα ένα χρόνο μετά όχι μόνο δεν κατήργησε τον νόμο Ραγκούση που κρίθηκε αντισυνταγματικός από το ΣτΕ αλλά η κυβέρνησή του συνεχίζει να τον εφαρμόζει παράνομαΑποδείχθηκε περίτρανα πως όλες οι προεκλογικές κορώνες του Σαμαρά εναντίον της λαθρομετανάστευσης είχαν ως αποκλειστικό σκοπό την ανάσχεση των ψηφοφόρων της ΝΔ προς την Χρυσή Αυγή.
Ο Σαμαράς λοιπόν και η Νέα Πασοκρατία με τον νέο Κώδικα μετανάστευσης φέρνει από το “παράθυρο” το λαθρονομοσχέδιο Ραγκούσηχαρίζοντας ιθαγένεια με δικαίωμα ψήφου σε χιλιάδες αλλοδαπούς. Για ακόμη μια φορά οι πολιτικάντηδες ετοιμάζονται να δημιουργήσουν νέους ψηφοφόρους για να αντικαταστήσουν τις χαμένες ψήφους! Την επόμενη φορά οι αγνοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας ας έχουν στο μυαλό τους ποιος κάνει προεκλογικό ψηφοθηρικό αγώνα και ποιος είναι μπροστάρης ενάντια στην λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...