Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή οι προπαγανδιστές της πρέζας και του κιναιδισμού

Πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή οι προπαγανδιστές της πρέζας και του κιναιδισμού
Σύσσωμα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και πολλές εκ των καθεστωτικών φυλλάδων σήμερα φιλοξενούν το «ρεπορτάζ» μίας σελίδας ενός αμερικανικού περιοδικού με σκοπό να πλήξουν την Χρυσή Αυγή με αφορμή τις εθνικιστικές κατασκηνώσεις. Εν τέλει το μοναδικό που καταφέρνουν είναι να αποκαλύπτονται, δείχνοντας προς όλες τις κατευθύνσεις τι είναι αυτό που επιθυμούν και τι είναι αυτό που εχθρεύεται η Χρυσή Αυγή.
Δημοσίευσαν τους λιβέλους ενός αμερικανικού περιοδικού που διαθέτει βαθμολογίες και σχόλια σχετικά με το ποιο είναι το πιο θελκτικό και μοδάτο είδος ναρκωτικών, προκειμένου να πλήξουν τις νεολαίες των Λαών και να τις μεταμορφώσουν σε μία άμορφη και μαστουρωμένη μάζα νεοαριστεριστών. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σελίδα των νεοεποχιτών εχθρών του Ανθρώπου: «Ύστερα από όλα αυτά, ένα πράγμα που πρέπει να θυμάσαι, ως κανόνα, είναι ότι όλα τα ναρκωτικά είναι καλύτερα από τα καθόλου ναρκωτικά».
Αποκαλύπτονται οι εχθροί της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι χρησιμοποιούν ακόμα και τα γλοιωδέστερα μέσα, προκειμένου να επιχειρήσουν ένα πλήγμα κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Όμως στην Ελλάδα δεν χωρούν αυτά τα νέα πρότυπα που προσπαθούν να επιβάλλουν τα ξενόφερτα περιοδικά και οι εγχώριοι υπηρέτες του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως ουδεμία εκ των κιτρινοφυλλάδων έγραψε έστω και μία λέξη για το φεστιβάλ μαστούρας με τον εύσχημο τίτλο «Αντιαπαγορευτικό φεστιβάλ» που έγινε σε χώρους του Δήμου Αθηναίων με την άδεια του Δήμαρχου Καμίνη και στο οποίο συμμετείχε μεταξύ άλλων και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η Χρυσή Αυγή αποτελεί μέγα πρόβλημα για όλους αυτούς, εγχώριους και αλλοδαπούς αριστεριστές καθεστωτικούς. Αποτελεί μέγα πρόβλημα γιατί πρεσβεύει έναν κόσμο, τον οποίο θέλουν να σκοτώσουν. Δεν θέλουν να υπάρχει άθληση χωρίς αναβολικά, πολιτική χωρίς μνημόνια, έργα χωρίς μίζες και ρεμούλες. Μισούν τον κόσμο της Αξιοκρατίας, της Τιμής και της Ζωής που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή. Θέλουν να τον αντικαταστήσουν με έναν κόσμο άεθνο, απάτριδο και άθεο που θα κυριαρχούν η πρέζα, η αποχαύνωση, ο ωχαδερφισμός και ο Θάνατος. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anaparagoun-ton-ocheto-twn-narkofilwn-kinaidwn-ta-egchwria-mme#.UhNMjdLjfVo#ixzz2cVRMoihO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...